Facebook Pixel Με τον «Μάκη» στην κορυφή!
| 2015-09-10 21:34:00

Με τον «Μάκη» στην κορυφή!

Με τον «Μάκη» στην κορυφή!

Όσο πλησιάζουμε προς την Κυριακή τόσο φανερώνονται οι σκέψεις του Τραϊανού Δέλλα για την ενδεκάδα που προτίθεται να επιλέξει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο τεχνικός του Δικεφάλου έδειξε ότι, μετά το φιλικό στο Αγρίνιο, σκέφτεται να δώσει ξανά την ευκαιρία στον Μακόλεϊ Κρισάντους, να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας. Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί από τις επιλογές που έκανε στο οικογενειακό δίτερμα. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Αραβίδης συμμετείχε σε δύο ματς της Εθνικής την προηγούμενη εβδομάδα ενδεχομένως να τον κρατήσει στον πάγκο για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος. Στο διπλό που έγινε στα Σπάτα «ο «Μάκης» πήρε θέση στην επίθεση έχοντας πίσω του σε ελεύθερο ρόλο τον Ντιέγκο Μπουονανότε και στα δύο άκρα τους Μπαρμπόσα (αριστερά) και Ανάκογλου (δεξιά).

Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Γιόχανσον – Σιμόες δεν αλλάζει, όπως και τα δύο άκρα της άμυνας με τους Γκάλο και Ντίντακ να έχουν σαφές προβάδισμα για να βρεθούν στην πρώτη σέντρα της αναμέτρησης. Με την επιστροφή όμως του Τζανετόπουλου στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ο Δέλλας επανέφερε στην ενδεκάδα της ομάδας των βασικών τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, έχοντας ως παρτενέρ του τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags