Facebook Pixel Η απάντηση Μήτρογλου στο δημοσίευμα SportDog!
| 2015-09-11 16:00:00

Η απάντηση Μήτρογλου στο δημοσίευμα SportDog!

Η απάντηση Μήτρογλου στο δημοσίευμα SportDog!

To θέμα του σκύλου για τον πρώην φορ του Ολυμπιακού, με αφορμή το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική ο Μάγκατ, προκάλεσε ντόρο αλλά και την αντίδραση του παίκτη...
 

Μεγάλη έκταση φαίνεται ότι πήρε το θέμα που έφερε στη δημοσιότητα χθες ο SportDog, με αφορμή τις πληροφορίες που θέλουν την ΕΠΟ να μιλάει με τον Φέλιξ Μάγκατ, προκειμένου να αναλάβει την Εθνική ομάδα.

Όπως εξηγούσαμε σε ρεπορτάζ με τίτλο "Το απόλυτο σοκ για Μήτρογλου!", το ενδεχόμενο να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί παρά να ...αγχώνει τον Έλληνα φορ από τη στιγμή που επί Μάγκατ δεν έπαιξε στη Φούλαμ.

Ο διεθνής άσος προφανώς ενημερώθηκε για το δημοσίευμα του Σκύλου και έσπευσε να εξηγήσει γιατί δεν αγωνιζόταν στην αγγλική ομάδα και να ξεκαθαρίσει ότι οι σχέσεις του με τον συγκεκριμένο προπονητή είναι εξαιρετικές.

Ωστόσο, δεν έγινε πουθενά αναφορά στο δημοσίευμα του SportDog, ότι τίθεται προσωπικό θέμα ανάμεσα στον παίκτη και τον Γερμανό τεχνικό. Αυτό που επισημάνθηκε ήταν πως ο Μάγκατ δε χρησιμοποιούσε τον Μήτρογλου επειδή θεωρούσε ότι δεν του έκανε το συγκεκριμένο στυλ επιθετικού. Κάτι που, βέβαια, δε δέχεται η πλευρά του Έλληνα άσου.

Παρουσιάζουμε τη θέση του Μήτρογλου για το θέμα, όπως διατυπώθηκε στο sport-fm.gr... 

"Ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα στις σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τον πρώην τεχνικό του στη Φούλαμ, κ. Μάγκατ. Αντιθέτως, οι σχέσεις τους την περίοδο που συνεργάστηκαν στη Φούλαμ ήταν άριστες από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία ημέρα.

Μάλιστα, ο τότε προπονητής του Φέλιξ Μάγκατ σεβάστηκε την επιθυμία του παίκτη να μην αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ την περσινή σεζόν παρότι ο ίδιος και η διοίκηση είχαν εκφράσει την επιθυμία τους, ο Κώστας Μήτρογλου να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Φούλαμ. Η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας δεν αγωνίστηκε το διάστημα που ήταν προπονητής στον αγγλικό σύλλογο ο Φέλιξ Μάγκατ διότι ακολουθούσε πρόγραμμα ενδυνάμωσης, το οποίο διήρκεσε επτά εβδομάδες. Δεν συμμετείχε καν στις προπονήσεις.

Ορισμένοι μάλιστα, προσπαθούν με κακόβουλο τρόπο να αναπαράγουν αναληθείς ιστορίες σχετικά με την παρουσία του στον αγγλικό σύλλογο, την στιγμή που ο τωρινός προπονητής της ομάδας, Κιτ Σίμονς δήλωνε προ ημερών ότι ο Μήτρογλου είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αγγλία σε περίπτωση που η Φούλαμ ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags