Facebook Pixel Σενάριο για Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό!
| 2015-09-14 11:52:00

Σενάριο για Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό!

Σενάριο για Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό!

ΤΙ ακούγεται στην πιάτσα τις τελευταίες ώρες και τι ισχύει με τον παλαίμαχο άσο!

Είναι αλήθεια πως από τη στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά χθες στη Νέα Σμύρνη και η ιστορία έγραψε ήττα για τον Παναθηναϊκό, τα πράγματα στο πράσινο στρατόπεδο δεν είναι καθόλου καλά.

Από την άποψη ότι η κατάσταση στην ομάδα είναι άνω - κάτω, με την παρουσία του Γιάννη Αναστασίου να μην είναι δεδομένη.

Μάλιστα, ο Σκύλος από το πρωί έχει γράψει ότι υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει υπέρ του τις πιθανότητες παραμονής στην άκρη του πράσινου πάγκου και, τώρα, έρχεται να γράψει το σενάριο που "παίζει" στην πιάτσα.

Τι αναφέρει αυτό το σενάριο; Ότι μπορεί να υπάρξει επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό, για να αναλάβει κάποιο επιτελικό πόστο, με παράλληλη αλλαγή προπονητή σύμφωνα με το sportit!

Μία κίνηση δύο σε ένα, δηλαδή, που μπορεί να δώσει στην ομάδα το σοκ που χρειάζεται, αλλά και να πλαισιώσει το τιμ που ασχολείται με τον Παναθηναϊκό, με έναν άνθρωπο από τα σπλάχνα της ομάδας, με γνωριμίες σε όλη την Ευρώπη.

Η περίπτωση της επιστροφής του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν είναι τόσο εύκολη, λέει ο Σκύλος...

Από την άποψη ότι δεν υπάρχουν οι καλύτερες σχέσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο, μετά από το ναυάγιο της επιστροφής του στο "τριφύλλι", ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής τότε.

Φυσικά αυτά τα δεδομένα πολλές φορές αλλάζουν γρηγορότερα από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε, ενώ μπροστά στο καλό της κοινής αγάπης όλων, του Παναθηναϊκού δηλαδή, μπορούν να παραμεριστούν λάθος χειρισμοί του παρελθόντος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags