Facebook Pixel "Μάλλον δεν είμαι τόσο καλός για να είμαι στον ΠΑΟΚ"
| 2015-09-15 17:56:00

"Μάλλον δεν είμαι τόσο καλός για να είμαι στον ΠΑΟΚ"

"Μάλλον δεν είμαι τόσο καλός για να είμαι στον ΠΑΟΚ"

Ο Ράζβαν Ρατς σε συνέντευξη του στο "Αθλητικό Metropolis" μίλησε για ότι συνέβη πέρσι στον ΠΑΟΚ, για την φυγή του αλλά και για τον Μπερμπάτοφ.

Για την Εθνική Ελλάδος: ««Η Ελλάδα είναι μια ομάδα με πολύ καλή ποιότητα αλλά αυτή τη στιγμή αυτή η ποιότητα δεν «έρχεται» με την ομάδα.»

Για το πώς ένιωσε όταν είδε τους παλιούς του συμπαίκτες στο Ελλάδα-Ρουμανία, τον Κίτσιου και τον Τζιόλη: «Ήμουν χαρούμενος που τους είδα, τους αγκάλιασα και τους φίλησα. Είχα πολύ καλή σχέση με όλους τους συμπαίκτες μου. Είναι και οι δύο πολύ καλοί παίκτες και μπορούν να βελτιωθούν. Ο Στέλιος είναι ένα σημαντικό ταλέντο και μπορεί να βελτιωθεί και άλλο, να καθιερωθεί στην εθνική και να παίξει κάποια στιγμή στο εξωτερικό. Ο Τζιόλης είναι ήδη σημαντικός στην ομάδα και στην εθνική.»

Για τις αλλαγές που έγιναν αυτό το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχει αξία το δικό μου σχόλιο. Θα δείξει χρόνος αν όλες αυτές οι αλλαγές έγιναν για το καλό της ομάδας ή για το κακό της ομάδας. Υπάρχουν δύο άνθρωποι υπεύθυνοι που θα χρεωθούν την επιτυχία ή την αποτυχία.»

Για το αν κατάλαβε γιατί έφυγε από τον ΠΑΟΚ: «Μάλλον γιατί δεν είμαι τόσο καλός για να είμαι στον ΠΑΟΚ. Στην απόφαση που πήραν στον ΠΑΟΚ δεν έπαιξε ρόλο ότι είμαι αρχηγός στην Εθνική Ρουμανίας. Η επίσημη απάντηση είναι ότι δεν με ήθελαν άλλο. Αυτή ήταν η απόφαση και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Αν δεν με ήθελαν ο Άρνεσεν και ο Τούντορ δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Αυτή είναι η ζωή.»

Για το αν το αντιλήφθηκε από την αρχή που επέστρεψε στις διακοπές ότι θα έφευγε: «Δεν το είχα καταλάβει για αυτό και είχα προπληρώσει το νοίκι του σπιτιού μου για τον επόμενο χρόνο.»

Για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μην έχει καλές σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες του ή με την τεχνική ηγεσία: «Δεν θέλω να επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο. Μπορείτε να ρωτήσετε τους πρώην συμπαίκτες μου για αυτό. Είχα εξαιρετικές σχέσεις μαζί τους. Δεν μάλωσα με κανέναν στον ΠΑΟΚ ποτέ, ούτε με τον Άρνεσεν ούτε είχα κάποιο επεισόδιο με τον κ.Τούντορ. Είναι απλά μια ηλίθια φήμη. Ήμουν πάντα επαγγελματίας μέχρι την τελευταία μέρα που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Δεν έχω κάτι με τον ΠΑΟΚ.»

Για το αν θα γύριζε στον ΠΑΟΚ: «Έχω δύο χρόνια με τη Ράγιο οπότε δεν ξέρω.»

Για το αν ήταν απόφαση του Άρνεσεν ή του Τούντορ η απομάκρυνση του: «Δεν έχει σχέση. Σημασία έχει ότι δεν είμαι εκεί.»

Για το τι συνέβη την περσινή χρονιά: « Δεν ήταν ένα πρόβλημα αλλά πολλά. Ήμασταν φρέσκοι μέχρι το Δεκέμβριο. Κατά την άποψη μου, ο ΠΑΟΚ χρησιμοποιούσε τους ίδιους 13-14 παίκτες σε όλα τα ματς. Δεν είναι εύκολο να είναι για 13-14 παίκτες να παίζουν στο ίδιο επίπεδο για όλο το χρόνο γιατί είχαμε παιχνίδια κάθε 3 μέρες. Δεν γινόταν καθόλου ροτέισον. Και οι παίκτες που ερχόταν από τον πάγκο δεν είχαν το ίδιο επίπεδο με αυτούς που έβγαιναν. Φανήκαμε κουρασμένοι στην πορεία.»

Για τον Μπερμπάτοφ: « Είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και φέρνει εμπειρία. Δεν παίζει όμως μόνος του και ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει πολύ καλή ομάδα γιατί δεν παίζει μόνο ένας παίκτης.»

Για την καλύτερη ανάμνηση του από τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω μία μόνο αλλά πολλές καλές στιγμές με τον ΠΑΟΚ και τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Όλες οι μέρες μου στον ΠΑΟΚ ήταν καλές στιγμές.»

Για τον Λούκας: «Ο Λούκας αποδεικνύει ξανά ότι είναι καλός παίκτης και σημαντικός για την Λα Κορούνια.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags