Facebook Pixel Από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ νεαρός άσος! (ΦΩΤΟ)
| 2015-09-15 22:15:00

Από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ νεαρός άσος! (ΦΩΤΟ)

Από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ νεαρός άσος! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να πέρασε από το Λιμάνι, βγάζοντας μάλιστα selfies με την ερυθρόλευκη φανέλα, ωστόσο πλέον φοράει τον δικέφαλο αετό στο στήθος και ετοιμάζεται για μεγάλη καριέρα!

Παίκτη μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού φέρεται να "έκλεψε" ο ΠΑΟΚ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και παρότι η συγκεκριμένη κίνηση δεν προκάλεσε μεγάλο ντόρο, δεν αποκλείεται τα επόμενα χρόνια να γίνει πολλές φορές "πρωτοσέλιδο".

Μιλάμε για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ο οποίος, αν και φόρεσε την ερυθρόλευκη φανελα, την τελευταία στιγμή και μετά από συζήτηση με έναν άνθρωπο που ξέρει καλά στον Δικέφαλο, αποφάσισε να φύγει για τη Θεσσαλονίκη για να κάνει καριέρα στην Τούμπα.

Δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή της μεγάλης ομάδας, αλλά της Κ20, ωστόσο τα σχόλια που τον συνοδεύουν είναι εντυπωσιακά. Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στον Μπόνγκνταν Ρανγκέλοφ, ο οποίος έπαιξε κιόλας με την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ (ως αλλαγή) στο παιχνίδι με τη Βέροια το περασμένο Σάββατο.



Ο νεαρός άσος, πριν αποφασίσει να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, είχε επιλέξει τον Ολυμπιακό, ανεβάζοντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία στα social media, ενώ είχε αγωνιστεί και βασικός στο φιλικό της ομάδας Νέων κόντρα στο Ηράκλειο, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ στη νίκη των Πειραιωτών με 2-1.

Ωστόσο, ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε μαζί του και τελικά τον έπεισε να πάει στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει άμεσα επαγγελματικό συμβόλαιο με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Ρανγκέλοφ έχει ήδη ένα εξαιρετικό βιογραφικό, αφού είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Σερβίας και στην πατρίδα του πιστεύουν πως θα κάνει μεγάλη καριέρα, αφού τον χαρακτηρίζουν ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της χώρας. Αγωνίζεται τόσο ως μέσος όσο και ως επιθετικός.  

Δείτε τον σε δράση... 



 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags