Facebook Pixel Τον έδιωξαν για "παλτό" και τώρα κοστίζει 10 μύρια!
| 2015-09-16 13:45:00

Τον έδιωξαν για "παλτό" και τώρα κοστίζει 10 μύρια!

Τον έδιωξαν για "παλτό" και τώρα κοστίζει 10 μύρια!

Πλάκα κάνετε! Ποιος ξένος παίκτης, που πέρασε και δεν ακούμπησε στον Ολυμπιακό, πήρε μεταγραφή σε μεγάλο πρωτάθλημα με "τρελή" ρήτρα στο συμβόλαιό του; Θα σοκαριστείτε!

Ήταν ένας από τους παίκτες που δε χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν καθόλου την περυσινή σεζόν στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, δόθηκε δανεικός σε μικρή ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, για να μη ...γυαλίζει τις εξέδρες στα επίσημα του "Καραϊσκάκης".

Ωστόσο, το καλοκαίρι κατάφερε να πάρει μεταγραφή σε ανώτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό και, μάλιστα, η ομάδα του τον πιστεύει τόσο πολύ που έβαλε μία εξωπραγματική ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του!

Ο λόγος για τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν, τον διεθνή Αρμένιο που ανήκει, πλέον, στη πορτογαλική Μαρίτιμο. Μπορεί, δηλαδή, να μην κατάφερε να διακριθεί στον Ολυμπιακό, αλλά η σύντομη παρουσία του στην Κέρκυρα, ως δανεικός, φαίνεται ότι ήταν αρκετή για να του χαρίσει μια καλή μεταγραφή κι ένα εξαιρετικό συμβόλαιο.

Και μπορεί να ακούγεται πραγματικά απίστευτο, αλλά σύμφωνα με την έγκυρη "Record", αν κάποια ομάδα επιθυμεί από εδώ και στο εξής να αποκτήσει τον Γκαζαριάν θα πρέπει να καταβάλει στη Μαρίτιμο το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ!!! Είπατε τίποτα;  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το παραδέχεσαι, ρε Τζόλε; (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags