Facebook Pixel Αμάν με την Καμπάλα... (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2015-09-17 21:54:00

Αμάν με την Καμπάλα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμάν με την Καμπάλα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει τους μαχητικούς Αζέρους στην πρεμιέρα των ομίλων, φεύγοντας με το 0-0 από το Μπακού, με κακή εμφάνιση στο β` μέρος και απλά... συμπαθητική στο πρώτο.
 

Ο πόντος δεν είναι κακός σε εκτός έδρας ματς στο Europa, αλλά δεν είναι να πανηγυρίζεις κιόλας για ένα 0-0 με την Καμπάλα στο Μπακού, ενώ τουλάχιστον τα μαντάτα από το Ντόρτμουντ ήταν ευχάριστα, καθώς η Κράσνονταρ έχασε στις καθυστερήσεις! Όχι το καλύτερο ματς από τον Τούντορ και τους παίκτες του που με εξαίρεση τη διπλή φάση στο 19` και τις κλασικές πια... χαμένες ευκαιρίες του Μακ δεν έβαλε ιδιαίτερα προβλήματα στην αζέρικη άμυνα. Ανασταλτικά ο Δικέφαλος τα πήγε καλύτερα, αλλά ήταν αργός στην ανάπτυξη κι είχε και τον Πέλκα σε κακή βραδιά. Δίκαιο σε γενικές γραμμές το 0-0 και την επόμενη αγωνιστική έρχεται η Ντόρτμουντ στην Τούμπα...

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE της αναμέτρησης

Κάτι έλειπε...

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα στο ματς, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να επιβάλλει το ρυθμό του, έχοντας και μια καλή ευκαιρία με τον Πέλκα στο 6`, με την Καμπάλα να απαντά με το καλό σουτ του Ρικαρντίνιο στο 10`. Μετά από ένα διάστημα πίεσης των Αζέρων, ο Δικέφαλος έχασε διπλή σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί αρχικά με Μακ και μετά με Ροντρίγκες στο 19`! Μοιρασμένο παιχνίδι (50-50 η κατοχή στο 30`) με τους παίκτες του Τούντορ να μην έχουν απειληθεί ουσιαστικά, έχοντας όμως και αργή ανάπτυξη.

Η έμπνευση του Κροάτη να βάλει τον Ροντρίγκες αριστερά δεν είχε βγει, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί μονόπαντα από δεξιά, είτε περίμενε κάποια ενέργεια του Πέλκα. Ο Μακ είχε επίσης ελάχιστη συμμτοχή στο ματς, πλην του τετ-α-τετ στο 19`, οπότε το 0-0 έμοιαζε φυσιολογικό αποτέλεσμα στην ανάπαυλα.

Ούτε με Μπερμπάτοφ

Ο γνωστός μας Φακούντο Περέιρα μπήκε στο β` μέρος, με την Καμπάλα να απειλεί στο 52` με τον Ζένιοφ και το παιχνίδι να εξακολουθεί να είναι αρκετά ισορροπημένο. Ο ΠΑΟΚ είχε τα ίδια... κουσούρια με το πρώτο μέρος, δηλαδή αργή ανάπτυξη, τον Πέλκα σε κακή μέρα και χωρίς βοήθεια από τους πλάγιους (Ροντρίγκες, Κίτσιου). Μ` αυτά και μ` αυτά, ο Τούντορ πέρασε στο 59` τον Μπερμπάτοφ αντί του Κλάους.

Ο Βούλγαρος με το που μπήκε έδωσε μια ωραία πάσα στον Μακ που από πλάγια θέση σούταρε στον Μπεζοτόσνι, με το 0-0 να παραμένει. Οι Αζέροι πάντως ανέβασαν στροφές, χάνοντας μια ευκαιρία με τον τον Γκάι στο 72`, αλλά το ματς κρεμόταν σε μια κλωστή. Ο Τούντορ έβαλε και Γκολάσα αντί του Πέλκα, με τον ΠΑΟΚ πάντως να έχει οπισθοχωρήσει και να δέχεται κι άλλη ευκαιρία από τον Περέιρα στο 77`. Ο Κροάτης έπαιξε το τελευταίο του χαρτί με τον Ζάιρο, αλλά δεν άλλαξε κάτι με τους Αζέρους μάλιστα να χάνουν κι ευκαιρία στο 90+1` με τον Αντόνοφ, αλλά και ο Μακ στο 90+4`...

Οι συνθέσεις:

Γκαμπάλα (Ρομάν Γκρίγκορτσουκ): Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Βέρνινταμπ, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Ντόντο (Ζαργκάροβ 83΄), Γκάι, Μέζα, Ζετς (Περέιρα 46΄), Ζενιόφ, Αντόνοφ.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης, Σάμπο (Ζάιρο 85΄), Πέλκας (Γκολάσα 76΄), Ροντρίγκες, Μακ, Αθανασιάδης (Μπερμπάτοφ 59΄).

Κάρτες: Ντόντο 69΄ , Αντόνοβ 90΄- Ροντρίγκες 31΄, Τζαβέλλας 45΄

Κόκκινες:-   
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags