Facebook Pixel Ούτε την Καμπάλα δεν τρομάζει ο Μπερμπάτωφ!
| 2015-09-18 10:18:00

Ούτε την Καμπάλα δεν τρομάζει ο Μπερμπάτωφ!

Ούτε την Καμπάλα δεν τρομάζει ο Μπερμπάτωφ!

ΜΠΗΚΕ ο Βούλγαρος και η καμπάλα άρχισε να χάνει τα γκολ! Ο Αποδυτηριάκιας γράφει στον SportDog...

Καμπάλα- ΠΑΟΚ. Όχι κάποια... άλλη Καμπάλα, αυτή που με τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού μας έγινε γνωστή και… κολλητική, αφού κληρώθηκε στο δρόμο και του ΠΑΟΚ. 

Αρχίζει το ματς και το... ροχαλητό. Δεν λέω, ήμουν και κουρασμένος, όμως αρκετά νωρίς για να κάνεις νανάκια. Κοίμιζε, όμως, το αργό και καταθλιπτικό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Το πιο άσχημο ότι ο ΠΑΟΚ δεν ξεχώριζε απ’ αυτήν την Καμπάλα της Αζερίας.


Ματσάκι ελληνικού πρωταθλήματος έμοιαζε ανάμεσα σε δύο ομάδες που προσπαθούν να κρατηθούν στην κατηγορία. Αυτό ήταν ένα ολόκληρο ημίχρονο το Καμπάλα-ΠΑΟΚ. Απελπισία. Και σκέπτεσαι, εντάξει βγαίνουν φράγκα και από το γιουρόπα ληγκ για την ουέφα, αλλά κάτι να κάνουν, ρε παιδί μου… Περιμένεις να δεις μπάλλα, όχι αυτή τη σκαρταδούρα.

Η κλωτσοπατινάδα. Χωρίς σχεδιασμό, χωρίς οργάνωση επιθέσεων, λάθη το ένα καπάκι μετά το άλλο. Και η μία ομάδα να παρασέρνει, να βυθίζει την άλλη στην βαθειά μετριότητα. Το πιο αποκρουστικό, το σε ρυθμό slow-motion ποδόσφαιρό τους.

Στη μία ώρα σκάει μύτη ο Μπερμπάτωφ. Και για έξι λεπτά ο ΠΑΟΚ, έτσι μπερδεμένα και ανασούμπαλα που έπαιζε, σα να πίεζε, σα να πλησίαζε το γκολ, σα να ήθελε… ένα γκολ να μπει από τον ΠΑΟΚ. Κράτησε τόσο λίγο γη παράσταση. Επειδή δεν τρόμαξε από τον Μπερμπάτωφ η Καμπάλα.

Κι ακριβώς τότε, λίγο μετά την είσοδο του Βούλγαρου παικταρά η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν έχανε γκολ! Το ματς άναψε για τα καλά. Καμμία σχέση με το κοιμήσικο ποδόσφαιρο του πρώτου ημιχρόνου.

Ακριβώς έτσι προέκυψε η δουλειά. Ό,τι, δηλαδή, καλό είχαν Καμπάλα και ΠΑΟΚ το βγάλανε στο ημίωρο πριν το τέλος. Έμεινε το 0-0, θα μπορούσε να σκοράρει ο ΠΑΟΚ και περισσότερο άτυχοι δικαιούνται να θεωρούνται οι γηπεδούχοι.

Ο Ιβάν, πάντως, την έκανε τη φιγούρα του στην Καμπάλα, διάβασε στον apodytiriakias.gr
ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ, Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags