Facebook Pixel «Να δείξουμε ποιοι είμαστε…»
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-27 22:35:00

«Να δείξουμε ποιοι είμαστε…»

«Να δείξουμε ποιοι είμαστε…»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον αυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και αφού «έπλεξε» το εγκώμιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Φέργκιουσον, ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν στον κόσμο την αξία τους.   
 

Μέχρι τότε, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα είχε κρατήσει πιο… ήπιους τόνους. «Κάθε φορά προσεγγίζουμε ένα τέτοιο παιχνίδι είμαστε αρκετά νευρικοί. Τώρα δουλεύουμε στο Λονδίνο πολύ ήρεμα και προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Νιώθω πολύ ωραία. Τα συναισθήματα είναι πολύ ωραία. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, και θα κάνουμε όσα γνωρίζουμε στον αγώνιστικό χώρο», τόνισε ο τεχνικός της «Μπάρτσα» ενώ νωρίτερα είχε πλέξει το εγκώμιο του αντίπαλου προπονητή, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Την τελευταία δεκαετία έχει κάνει θαυμάσια δουλειά. Είναι ξεκάθαρο πως και οι δύο ομάδες θέλουν να νικήσουν», είπε, ενώ σε σχέση με τον τελικό του 2009 που είχε φύγει νικητής, σχολίασε πως«θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι. Εάν παίξουμε με τον ίδιο τρόπο, τότε, δεν θα νικήσουμε».

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε αρκετά χαρούμενος που τελικά όλα πήγαν καλά και θα δώσουν το "παρών" στο Γουέμπλεϊ οπαδοί της ομάδας του, ενώ για την συνεργασία του με την ισπανική ομάδα σχολίασε... «Έχω συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο. Περιμένω να το εξαντλήσω...».

Και έκλεισε λέγοντας: «Αύριο έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε. Έχω καλό προαίσθημα»…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags