Facebook Pixel Αυτός φταίει για το "κλατάρισμα" του Εσιέν;
| 2015-09-21 09:54:00

Αυτός φταίει για το "κλατάρισμα" του Εσιέν;

Αυτός φταίει για το "κλατάρισμα" του Εσιέν;

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι δεν έχουν καταλάβει καλά με ποιον ποδοσφαιριστή έχουν να κάνουν στον Παναθηναϊκό...

Από την πρώτη στιγμή που ο Παναθηναϊκός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μίκαελ Εσιέν, ο Σκύλος είχε γράψει για τον ιατρικό φάκελο του Γκανέζου άσου και την προσοχή που χρειαζόταν να του δείξουν, αν θέλουν να τον έχουν έτοιμο νωρίς.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τους "πράσινους" και τον Γκανέζο, με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα να ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις.

Και είναι λογικό, αν αναλογιστούμε ότι η περίπτωσή του είναι ειδική και χρειάζεται ειδική μεταχείριση...

Κάπως όπως είχε συμβεί με τον Πάουλο Σόουζα, που όταν του έκαναν σωστή διαχείριση, έπαιξε σε πολλά ματς και ήταν, φυσικά, από τους καλύτερους του γηπέδου.

Το πρόβλημα με τον Εσιέν, φαίνεται πως μοιράζεται ανάμεσα στο ιατρικό τιμ και τον γυμναστή της ομάδας.

Ειδικά ο δεύτερος, ο Ολλανδομαροκινός Γουσέφ Φος, έχει βγάλει με το πρόγραμμά του κι άλλους παίκτες νοκ άουτ (Πέτριτς στα περσινά πλέι οφ, Νάνο - Κλωναρίδης στην καλοκαιρινή προετοιμασία κ.λπ.).

Ο Φος, όπως λένε όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει καθημερινά στο Κορωπί, έχει το... χούι να πιστεύει ότι οι παίκτες θέλουν να γλυτώσουν το τρέξιμο.

Για αυτό και το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερα επίπονο, χωρίς να υπάρχει η απαιτούμενη συνεργασία με το ιατρικό τιμ!

Αποτέλεσμα; Στέλνει στα πιτς κάθε λίγο και λιγάκι τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού!

Προσοχή: Δεν λέμε ότι ο Φος είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τον Εσιέν! Αποκλειστικός υπεύθυνος είναι η κακή επικοινωνία μεταξύ του Φος του ιατρικού τιμ!

Γιατί όταν ένας ποδοσφαιριστής με τον φάκελο του Γκανέζου, που έχει πέντε μήνες αποχή και μία επέμβαση, παίζει ένα γεμάτο 90λεπτο και την επόμενη μέρα κάνει διπλή φουλ προπόνηση, τι διαφορετικό περίμεναν από το να "κλατάρει";

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags