Facebook Pixel Παίκτης μεγάλης ομάδας σταματάει το ποδόσφαιρο!
| 2015-09-21 20:28:00

Παίκτης μεγάλης ομάδας σταματάει το ποδόσφαιρο!

Παίκτης μεγάλης ομάδας σταματάει το ποδόσφαιρο!

Ποιος ποδοσφαιριστής σε ηλικία 30 ετών αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και για ποιο λόγο;

Ο λόγος για τον γκολκίπερ Γιάννη Φυσέκη του Άρη!

Ο 30χρονος τερματοφύλακας αποχαιρέτησε πριν από λίγο συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο, αποχωρώντας από την ενεργό δράση για να αφοσιιωθεί στο διδακτορικό του στη Μοριακή Βιολογία!

Η ενημέρωση από το arisfc.gr αναφέρει τα εξής:

"Ο Γιάννης Φυσέκης, που «κρεμάει» τα γάντια του, μετέβη σήμερα το απόγευμα στο «Δασυγένιο» και αποχαιρέτησε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και τους συμπαίκτες του

«Τέλος εποχής» για τον Γιάννη Φυσέκη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας πριν καλά-καλά κλείσει τα 30 του χρόνια (γεννήθηκε στις 10/10/1985) αποφάσισε να «κρεμάσει» τα γάντια του.

Ο λόγος; Οι διδακτορικό του στη Μοριακή Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης.

«Κάποιες φορές η ζωή τα φέρνει έτσι, που πρέπει να πάρεις μια απόφαση για το μέλλον σου. Μέχρι τώρα προσπάθησα να συνδυάσω το ποδόσφαιρο με το διδακτορικό μου. Όταν, όμως, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου δεν είχα άλλη επιλογή. Έτσι πήρα την απόφαση να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Πραγματικά ήταν μια δύσκολη απόφαση. Δεν το ήθελα, αλλά δεν γίνονταν διαφορετικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΡΗ, μια μεγάλη ομάδα, που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ομάδα και τον υπέροχο κόσμο της».

Ο Γιάννης Φυσέκης μετέβη σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και πριν από την προπόνηση αποχαιρέτησε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και τους συμπαίκτες του.

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ εύχεται στον Γιάννη Φυσέκη κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματα της ζωής του."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags