Facebook Pixel Και όμως το γυαλί ξανακολλάει…
| 2011-01-09 22:56:00

Και όμως το γυαλί ξανακολλάει…

Και όμως το γυαλί ξανακολλάει…

Η σχέση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έχει περάσει από «χίλια κύματα», ωστόσο η σημερινή αντίδρασή τους μετά το γκολ του Μακεδόνα επιθετικού, δείχνει πως πλέον τα πράγματα είναι καλύτερα…

Ο «Σάλπι» κόντρα στον Αστέρα σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και παράλληλα αποθεώθηκε από τον κόσμο. Ο ίδιος σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς, σχολίασε σχετικά: «Εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ.

Όσον αφορά το ματς και το γεγονός πως έφτασε τα 100 γκολ στην Σούπερ Λιγκ, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαδιακό γκολ γιατί έφτασα τα 100 αλλά και γιατί κέρδισε η ομάδα μετά από μια ισοπαλία στις Σέρρες. Ήταν ένα καλό απόγευμα για εμάς ανά διαστήματα παίξαμε καλά η ουσία είναι η νίκη και συνεχίζουμε.

Η νίκη είναι σκοπός μας σε όλα τα παιχνίδια αφού θέλουμε να αναρριχηθούμε στην βαθμολογία. Σίγουρα όταν δεν έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και κολλάει ένα δεύτερο δεν είναι καλό, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο εμείς θέλουμε να νικάμε, αυτό θέλει και ο κόσμος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags