Facebook Pixel Τα πήρε στο κρανίο ο Ιβάν: Θα τους τελειώσω όλους!
| 2015-09-24 21:30:00

Τα πήρε στο κρανίο ο Ιβάν: Θα τους τελειώσω όλους!

Τα πήρε στο κρανίο ο Ιβάν: Θα τους τελειώσω όλους!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να νίκησε την ΑΕΚ, ωστόσο μετά το ντέρμπι δε μιλιόταν ο Σαββίδης! Γιατί τρελάθηκε και ποιους ετοιμάζεται να διώξει από την ομάδα; Διαβάστε το καυτό ρεπορτάζ!

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε, όπως συνηθίζει άλλωστε, στην Τούμπα την Τετάρτη το βράδυ και παρακολούθησε από τη σουίτα του το σπουδαίο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είδε για πρώτη φορά φέτος την ομάδα του κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από την απόδοση όσο και από το αποτέλεσμα, ωστόσο συνέβη και κάτι που τον εκνεύρισε αφάνταστα.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι, το αφεντικό του συλλόγου συνομίλησε με τους συνεργάτες του για το θέμα, ενώ σήμερα έδωσε εντολή για να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις, ώστε ορισμένοι να βρεθούν εκτός ΠΑΟΚ το συντομότερο δυνατόν!

Ο Ιβάν δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει πως ακόμα και στη χθεσινή βραδιά, όπου όλα κύλησαν τέλεια για την ομάδα, υπήρχαν κάποιοι εντός Τούμπας που είχαν βαλθεί να "πληγώσουν" τον Δικέφαλο. Φυσικά, αναφερόμαστε στους οπαδούς που άναψαν αμέτρητα καπνογόνα και έβαλαν φωτιές σε πανό, ενώ κατάφεραν να διακόψουν ακόμα ένα ντέρμπι στην Τούμπα, πετώντας κροτίδα στον Μπουονανότε στο 15ολεπτό. Μάλιστα, όπως έχουμε αποκάλυψει από το πρωί, η συγκεκριμένη ενέργεια είναι πολύ πιθανό να αφήσει τον ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο είναι κόντρα στον Ολυμπιακό!

Βλέποντας, λοιπόν, τι έκαναν χθες στην Τούμπα ορισμένοι, ο Σαββίδης "διέταξε" να ξεκινήσουν άμεσα κινήσεις, ώστε να μην τους ξαναδεί στο γήπεδο. Αυτό, άλλωστε, ανέφερε και η μεταμεσονύχτια ανακοίνωση της ΠΑΕ, η οποία τόνιζε μεταξύ άλλων ότι: "Η μαζική προσπάθεια του κόσμου δεν πρέπει να «στιγματίζεται» από εκείνους που δεν μπορούν να αντιληφθούν την κρισιμότητα του να μη στερηθεί ο νέος ΠΑΟΚ την συμπαράσταση της Τούμπας. Αυτοί που αγνοούν προκλητικά την προσπάθεια των πολλών θα απομονωθούν σύντομα"!

Την Πέμπτη έγινε γνωστή και η ειλημμένη πλέον απόφαση του Ιβάν, ώστε να γίνει ο απαραίτητος "έλεγχος" και όσοι χθες ξέφυγαν από τα όρια, να τους απαγορευτεί ουσιαστικά η είσοδος στα επόμενα παιχνίδια. Άλλωστε, ακολουθούν τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ θέλουν όλα να κυλήσουν ήρεμα. Οι εποχές που κάποιοι έκαναν στο γήπεδο ό,τι ήθελαν, ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Όσοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, θα το καταλάβουν τώρα που θα δουν και το ...σκληρό πρόσωπο του Σαββίδη!
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags