28/05/11 - 12:27

"Δεν έπρεπε να φύγει ο Χάβος"!

Υπέρ της παραμονής του Χάβου με τη φράση "άξιζε μια ακόμη ευκαιρία" τάχθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία. 

"Δεν έπρεπε να φύγει ο Χάβος"!
48.880views 0shares

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός στα «ΣΠΟΡ του Βορρά»:

Για την επέμβαση στο γόνατό του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το γιατρό του ΠΑΟΚ, τον Γιάννη Ράλλη που μου έκανε την επέμβαση και όλους τους ανθρώπους του προπονητικού τιμ της ομάδας. Ευχαριστώ ακόμη τον... Κύριο που είναι εκεί πάνω (σ.σ. εννοεί τον Θεό), με είδε και με έστειλε πάλι... κάτω. Αυτό που είπα το ανέφερα για να κάνω χιούμορ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να αποκατασταθεί το γόνατό μου στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα, όταν με το καλό αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ».

Για το πότε θα ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του: «Δεν είναι τίποτα το σοβαρό. Θα περιμένω, πάντως, να δω τι ακριβώς θα μου πει ο γιατρός. Τι πρέπει να κάνω τις επόμενες ημέρες και ποιο πρόγραμμα αποκατάστασης θα πρέπει να ακολουθήσω ακριβώς, προκειμένου να είμαι έτοιμος όταν αρχίσει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Και αμέσως μετά θα πάω στην πατρίδα μου, την Ουρουγουάη, για να συνεχίσω την αποθεραπεία μου εκεί, χωρίς να υπάρχει τίποτα μυστήριο ή περίεργο. Εννοώ ότι δεν υπάρχει κάτι που να μου στερήσει τη συμμετοχή μου από εδώ και πέρα».

Για το ποια είναι τα συμπεράσματά του για τον ΠΑΟΚ τη χρονιά που πέρασε: «Είμαι πάντοτε χαρούμενος επειδή βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα. Ήταν σίγουρα μια πολύ μεγάλη χρονιά. Υπήρξαν, είναι αλήθεια, καλές στιγμές και αναφέρομαι σε αγωνιστικές επιτυχίες, αλλά και κακές στιγμές. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Και να έχουμε ζωντανή την ελπίδα μέσα μας, προκειμένου να σκεφτούμε την επόμενη χρονιά, η οποία έχει πολλές υποχρεώσεις και απαιτήσεις. Το βασικό είναι τη νέα σεζόν να κάνουμε μία καλύτερη χρονιά από αυτήν που ήδη πέρασε. Αυτό πρέπει να είναι το μεγάλο κίνητρό μας, για να πετύχουμε κάτι καλύτερο, κάτι περισσότερο».

Για το αν ήταν η πιο «γεμάτη» σεζόν γι’ αυτόν: «Πράγματι, φέτος έχω αγωνιστεί σε περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλη σεζόν. Τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και στις προηγούμενες ομάδες που είχα αγωνιστεί. Και ήταν πολύ δύσκολο, όμως, πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε. Το βασικό είναι να είμαι έτοιμος και τη νέα σεζόν. Να μη... βγαίνω στα καλά καθούμενα με μία κόκκινη κάρτα εκτός παιχνιδιού και να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου».

Για το ποιον θα ψήφιζε ως τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας: «Σίγουρα δεν υπάρχουν λόγια, δεν μπορούμε να πούμε κάτι, γιατί ο Βιεϊρίνια είναι ο πολυτιμότερος, από τους πολυτιμότερους παίκτες που έχουμε μέσα στην ομάδα. Το δικαιούται αυτό, σαν άνθρωπος ακόμη και σαν ποδοσφαιριστής. Αλλά σίγουρα μπορούμε να αναφέρουμε και παραδείγματα άλλων ποδοσφαιριστών που ήταν πολύ καλοί, όπως είναι ο Σνάουτσνερ που είναι συνέχεια μάχιμος. Αλλά σίγουρα αυτό το βραβείο έπρεπε να το πάρει ένας παίκτης. Και χαίρομαι πάρα πολύ για τον Βιεϊρίνια που το κατέκτησε. Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες μας χαίρονται γι' αυτό».

Για τον κόσμο: «Μόνο ευχαριστίες μπορώ να στείλω σε όλο αυτόν τον κόσμο και περιμένοντας πάντοτε να μπορούμε να αποδώσουμε μέσα στο γήπεδο όλοι αυτοί που μας στηρίζουν και στηρίζουν την ομάδα. Να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση που προσέφεραν στην ομάδα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ άξιζε έναν τίτλο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Σίγουρα ήμασταν πολύ αποφασισμένοι να πετύχουμε μία διάκριση. Και σκεφτόμασταν να κατακτήσουμε το Κύπελλο, καθώς ήταν ο βασικός μας στόχος. Αλλά δε γίνεται τίποτα, αυτό πέρασε, πάμε στην επόμενη χρονιά. Θα παλέψουμε πάλι και θα παλέψουμε σίγουρα να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για την αποχώρηση του Μάκη Χάβου: «Σίγουρα είναι κρίμα που έφυγε. Πιστεύω ότι έκανε μία πάρα πολύ καλή δουλειά από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα. Σίγουρα πιστεύω ότι μπορούσε να συνεχίσει. Να του είχαν δώσει ακόμη μια ευκαιρία. Αλλά του εύχομαι καλή τύχη. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, οι παίκτες περνάνε, οι προπονητές περνάνε, αυτός που συνεχίζει για πάντα είναι ο ΠΑΟΚ. Του εύχομαι καλή επιτυχία, επειδή είναι και καλός άνθρωπος».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ