Facebook Pixel «Φαβορί για τον τίτλο ο Ολυμπιακός»
| 2011-01-09 23:05:00

«Φαβορί για τον τίτλο ο Ολυμπιακός»

«Φαβορί για τον τίτλο ο Ολυμπιακός»

Καλύτερη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα της ομάδας του με 2-0.
 

«Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε δύο περιπτώσεις και όταν έχεις απέναντί σου μια ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, θα τιμωρηθείς και εμείς τιμωρηθήκαμε», είπε ο τερματοφύλακας των Φαιάκων και πρόσθεσε: «Βέβαια, θα μπορούσαν να έχουν πετύχει γκολ και σε άλλες φάσεις, αλλά κι εμείς είχαμε μια δυο ευκαιρίες να σκοράρουμε».

Όσο για την εικόνα της Κέρκυρας στο παιχνίδι; «Κατά διαστήματα μπορέσαμε και παίξαμε καλά απέναντι σε μια ομάδα που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα. Αν καταφέρουμε να μεγαλώσουμε τη διάρκεια στην απόδοσή μας, θα είμαστε καλύτεροι».

Ο Κωνσταντόπουλος ρωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή ομάδα του πρωταθλήματος και αν βρίσκεται δίκαια στην κορυφή της βαθμολογίας: «Είναι ομάδα που ξέρει τι θέλει και σε κάθε αγώνα παίρνει αυτό που θέλει με διαφορετικό τρόπο. Προσαρμόζει το παιχνίδι του, έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και καλή οργάνωση στην άμυνα. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή και το φαβορί για τον τίτλο», είπε ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία στις κερκίδες του Φερνάντο Σάντος, τονίζοντας:

«Εκείνος είναι που θα κρίνει αν τον δικαίωσα, αλλά ελπίζω να έμεινε με καλές εντυπώσεις. Αυτό που θέλω είναι να παίζω καλά με την ομάδα μου και αν έρθει η επόμενη κλήση, τότε όλα καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags