Facebook Pixel Τρελάθηκε ο Σολτάνι, πήγε να τους δείρει όλους (Vid)
| 2015-09-26 20:59:00

Τρελάθηκε ο Σολτάνι, πήγε να τους δείρει όλους (Vid)

Τρελάθηκε ο Σολτάνι, πήγε να τους δείρει όλους (Vid)

Απίστευτα πράγματα από τον Αλγερινό της Ξάνθης στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Τον κράταγαν τρεις για να μην επιτεθεί στον Λάζαρ, έβρισε τον διαιτητή, όρμησε ακόμα και στον Καζναφέρη!

Στον... αέρα λίγο έλειψε να τινάξει το παιχνίδι του Ηρακλή με την Ξάνθη (1-1) ο Σολτάνι, όταν στο 83ο λεπτό προσπάθησε να δείρει... όποιον έβλεπε μπροστά του!

Ο Αλγερινός άσος ήταν έξαλλος με ένα τάκλιν του Λάζαρ (τάκλιν από πίσω, αλλά όχι... εγκληματικό) και έτσι μόλις σηκώθηκε από το έδαφος, παρότι κούτσαινε, έτρεξε να ορμήσει στον παίκτη του Ηρακλή. Ευτυχώς όμως, οι συμπαίκτες του τον συγκράτησαν με μεγάλη δυσκολία και σιγά – σιγά τον έβγαλαν από τον αγωνιστικό χώρο για τις πρώτες βοήθειες.

Τη στιγμή όμως που έβγαινε, ο διαιτητής πήγε και του έδειξε σωστά κίτρινη κάρτα και ο Σολτάνι τον έβρισε, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη!

Το... σόου όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού φτάνοντας στον πάγκο, ο Καζναφέρης (γενικός αρχηγός της Ξάνθης), τον τράβηξε για να μην «ορμήσει» στον διαιτητή και στην συνέχεια τον έσπρωξε προς τον πάγκο φανερά εκνευρισμένος. Ο Σολτάνι όμως γλίστρησε (δεν έπεσε) και όταν βρήκε την ισορροπία του έκανε κίνηση και κατά του Καζναφέρη, με συμπαίκτες του να τον συγκρατούν και πάλι.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags