Facebook Pixel "Stop" σε Μίλαν η Τζένοα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-09-27 15:47:00

"Stop" σε Μίλαν η Τζένοα (ΒΙΝΤΕΟ)

"Stop" σε Μίλαν η Τζένοα (ΒΙΝΤΕΟ)

Την τρίτη σερί νίκη της έπειτα από 18 μήνες, στη Serie A, δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει η Μίλαν, η οποία... προσγειώθηκε στην πραγματικότητα από την Τζένοα (1-0), χάρη σε τυχερό γκολ του Τζεμαϊλί. Στον πάγκο ο Ταχτσίδης

Οι «ροσονέρι» προέρχονταν από δύο σερί νίκες, είχαν καλή ψυχολογία κι ήθελαν να πετύχουν τρίτη συνεχόμενη, κάτι το οποίο είχαν να κάνουν εδώ και 18 μήνες! Ωστόσο, οι Γενοβέζοι αποδείχθηκαν απροσπέλαστο εμπόδιο...

Μόλις στο 10ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Τζεμαϊλί, με την μπάλα όμως να βρίσκει στο κεφάλι του Μποναβεντούρα και να αλλάζει πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα του Ντιέγκο Λόπεθ.

Μάλιστα, το πρώτο μέρος «έκλεισε» με τον χειρότερο τρόπο για τους Μιλανέζους, καθώς ο Αλέσιο Ρομανιόλι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, κάνοντας ακόμα δυσκολότερα τα πράγματα για την ομάδα του.

Το σύνολο του Μιχαΐλοβιτς προσπάθησε να αντιδράσει, ο Μπαλοτέλι δεν βρήκε δίχτυα με εκτέλεση φάουλ, όπως κι ο Κούτσκα, άλλοτε παίκτης της Τζένοα, του οποίου το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ήταν άστοχο.

Έτσι, η Μίλαν παρέμεινε στους εννέα βαθμούς και στο -6 από την κορυφή, έχοντας ματς παραπάνω ενώ οι Γενοβέζοι επέστρεψαν στα «τρίποντα» έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags