Facebook Pixel «Το δουλεύουμε, ελπίζω να βγει…»
| 2011-01-09 23:16:00

«Το δουλεύουμε, ελπίζω να βγει…»

«Το δουλεύουμε, ελπίζω να βγει…»

Για τις δοκιμές που κάνει ώστε να χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα τους Κέβιν Μιραλάς και Μάρκο Πάντελιτς μίλησε μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας με 2-0 ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού.

Αρχικά για το ματς σχολίασε: «Αυτό που μας μένε είναι ότι όντως κάναμε ένα καλό παιχνίδι εδώ. Εκείνοι ξεκίνησαν με μεγάλη ένταση. Όπως επίσης έκαναν και αυτοί στο β' ημίχρονο, στην αρχή της επανάληψης συγκεκριμένα. 

Εμείς σιγά-σιγά κατακτήσαμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να αυξήσουμε το κοντέρ. Το πρόβλημα είναι σε αυτά τα παιχνίδια ότι ο αντίπαλος παίζει πολύ κλεισμένος, παίζει στην έδρα της, με τον κόσμο της, εμείς πρέπει να ανοίξουμε το σκορ έτσι ώστε να ανοιχτεί ο αντίπαλος και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το γεγονός πως για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι (στην Τρίπολη στο Κύπελλο και χθες) έπαιξε με Μιραλάς και Πάντελιτς τόνισε: «Και με την ΑΕΚ παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο έτσι, αλλά δεν μας βγήκε καλά. Είναι μία πιθανότητα, πρέπει να την εξερευνήσουμε να δούμε πώς θα συνεχιστεί. Ο Κέβιν είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει προς τα εκεί. Μπορεί να παίζει και στο κέντρο. Να δούμε πώς θα το δουλέψουμε για να βγει στο παιχνίδι. Όπως συνεχίζονται τα παιχνίδια, αυτό είναι μία από τις εναλλακτικές που έχουμε. Δεν θέλουμε να έχουμε σταθερό σχήμα και αναλόγως με το παιχνίδι θα επιλέγουμε».

Όσον αφορά το νωθρό ξεκίνημα, σημείωσε:«Όντως η Κέρκυρα μπήκε δυνατά και στα δύο ημίχρονο. Για να είμαστε ειλικρινείς έκαναν κάποιες φάσεις που δεν ήταν καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Η Κέρκυρα είναι μία ομάδα που παίζει πάντα καλά, παίζει αρκετά καλά παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή, όπως και με την ΑΕΚ. Εμείς θα κοιτάζουμε να ξεπερνάμε τα εμπόδια και να προχωράμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags