Facebook Pixel Να μιλήσει ο ΙΔΙΟΣ!
| 2011-05-28 18:54:00

Να μιλήσει ο ΙΔΙΟΣ!

Να μιλήσει ο ΙΔΙΟΣ!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει το γιατί ο Τζίγγερ πρέπει ο ίδιοςνα βγει μπροστά, να μιλήσει και να πει στον κόσμο τι σκέφτεται

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα… Και φοβάμαι πως το ίδιο έργο με αυτό του καλοκαιριού μπορεί να δούμε και τώρα. Για να μην πω και χειρότερο. Με τον Βαρδινογιάννη να (λένε πως) πουλάει, αλλά κανείς να μην τον πιστεύει και να παίρνει στα σοβαρά την… απειλή του. Σαν το ανέκδοτο με τον βοσκό και τα κλεμμένα πρόβατα ένα πράγμα.

Γιατί τα λέω αυτό; Διότι απλούστατα ο κόσμος μπούχτισε από διαρροές, κύκλους και τετράγωνα. Το πήρε οριστικά αλλιώς ο Τζίγκερ και θέλει να πουλήσει; Ε ας δώσει μια συνέντευξη Τύπου ή έστω αν δεν είναι καλός στα λόγια ας βγάλει μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ανακοίνωση ώστε να πετάξει την καυτή πατάτα από τα χέρια του.

Να βγει ο ίδιος μπροστά, να μιλήσει και να πει στον κόσμο τι σκέφτεται. Ξέρετε οι περισσότεροι, για να το πω κομψά, ότι δεν είμαι… φαν του Τζίγκερ, αλλά νομίζω πως με αυτά που κάνει αδικεί τον εαυτό του. Ειδικά αν θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να πουλήσει και δεν το κάνει απλά για επικοινωνιακούς λόγους και για να... περάσουν πιο εύκολα αυτά που είναι στα σκαριά να γίνουν (πωλήσεις Σισέ και σία, κλπ).

Και αδικεί τον εαυτό του διότι καιρό τώρα δεν μιλάει ο ΙΔΙΟΣ για όσα έχει στο μυαλό του. Δεν γίνεται να τα αφήνει όλα στο περιβάλλον του. Η πείρα της (Παναθηναϊκής) ζωής θα έπρεπε να τον έχει διδάξει ότι η επιμονή του αυτή στο να αφήνει άλλους να μιλάνε γι’ αυτόν και να μεταφράζουν τις σκέψεις του τον κατέστρεψε και τον έκαψε στο υγιές κομμάτι των οπαδών του Παναθηναϊκού. Αν δεν το έχει ακόμη καταλάβει, κακό του κεφαλιού του.

Ελάχιστοι πείστηκαν άλλωστε και το περασμένο καλοκαίρι ότι ο Τζίγκερ πούλαγε πραγματικά. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που όσο περνούσε ο καιρός έφαγαν το τρικ του περίφημου 25% που επί της ουσίας είτε το έχεις είτε δεν το έχεις την ίδια διοίκηση ασκείς. Είχε μεν ένα ωραίο - επικοινωνιακό - περιτύλιγμα το πακέτο αυτό, όταν όμως άνοιγες το κουτί έβλεπες πως μέσα δεν είχε τίποτα.

Θα μου πείτε επίσης πως και ελάχιστοι μπορεί να πίστεψαν πως ο Βγενόπουλος ήθελε πραγματικά να αγοράσει, όμως δεν είναι αυτός το θέμα μας. Ο «Βγενό» είπε ο ΙΔΙΟΣ ότι αποχωρεί και το έκλεισε το ζήτημα. Ακόμη δηλαδή κι αν κατά την προσφιλή του συνήθεια επιστρέψει και πάλι από το πουθενά, τουλάχιστον έχουμε μια θέση του και όχι σκέτες διαρροές.

Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι οι επόμενες μέρες θα μας κάνουν σοφότερους και σύντομα θα έχουμε εικόνα περί των προθέσεων όχι μόνο του Τζίγκερ αλλά και των υπολοίπων. Μέσω ΕΠΙΣΗΜΩΝ τοποθετήσεων. Μέχρι τότε καλό είναι να περιμένουμε, να αποφεύγουμε την αναπαραγωγή των άπειρων σεναρίων που κυκλοφορούν και να περιμένουμε να μιλήσουν αυτοί που κινούν τα νήματα.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags