Facebook Pixel Ποιος θα πάει κουτσός στον Κουτσοφλέβαρο;
| 2011-01-09 23:35:00

Ποιος θα πάει κουτσός στον Κουτσοφλέβαρο;

Ποιος θα πάει κουτσός στον Κουτσοφλέβαρο;

Ο Ολυμπιακός κρατάει το +5 από τον Παναθηναϊκό και οι επόμενες αγωνιστικές αναμένεται να κρίνουν πολλά στη μάχη του τίτλου. Δείτε γιατί...

Στη 18η αγωνιστική, οι δυο τους παίζουν εντός έδρας, αλλά όχι το ίδιο εύκολα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον 2ο από το τέλος Πανσερραϊκό στο "Καραϊσκάκη" (15/1), ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει με την 5η της βαθμολογίας Καβάλα και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ (16/1). Κι αυτή η Καβάλα, πάντα τον ζορίζει...

Στη 19η αγωνιστική κι ενώ θα έχουν προηγηθεί μεγάλες μάχες και των δύο για το Κύπελλο (Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στις 19/1), οι αιώνιοι θα έχουν εκτός έδρας επικίνδυνες αποστολές: ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη με τον Αστέρα (23/1) και ο Παναθηναϊκός στη Ν. Σμύρνη με τον Πανιώνιο, που θα παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά (επίσης 23/1).

Στην 20ή αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός παίζει στο ΟΑΚΑ με τον Εργοτέλη (29/1), ενώ ο Ολυμπιακός πάει στον Βόλο, για το ματς με τον άλλο Ολυμπιακό (30/1), για να πιουν και κανένα τσίπουρο ο Μαρινάκης με τον Μπέο.

Η 21η αγωνιστική θα γίνει μετά τις ρεβάνς του Κυπέλλου (ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στις 2/2) και σε αυτή την αγωνιστική, πρώτη του Φλεβάρη, ενδέχεται να κριθούν πολλά. Ο Παναθηναϊκός πάει να παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει στο "Καραϊσκάκη" την Ξάνθη (6/2). Μάλλον εκεί θα τα παίξει τα ρέστα του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ντέρμπι και τις επόμενες δύο αγωνιστικές!

Στις 13 Φλεβάρη θα παίξει ξανά με την ΑΕΚ (3η φορά μέσα σε 25 μέρες) για την 22η αγωνιστική, ενώ δύσκολο έργο την ίδια μέρα θα έχει και ο Ολυμπιακός, με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης".

Ε, μετά παίζουν μεταξύ τους. Κάτι μας λέει, όμως, πως δύσκολα θα κρίνει αυτό το ματς το πρωτάθλημα. Εσείς τι λέτε;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags