Facebook Pixel Μπαρτσελόνα – Μ. Γιουνάιτεντ: 3-1 (ΤΕΛΙΚΟ, BINTEO & ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-28 23:35:00

Μπαρτσελόνα – Μ. Γιουνάιτεντ: 3-1 (ΤΕΛΙΚΟ, BINTEO & ΦΩΤΟ)

Μπαρτσελόνα – Μ. Γιουνάιτεντ: 3-1 (ΤΕΛΙΚΟ, BINTEO & ΦΩΤΟ)

Με δύο γκολ στην επανάληψη, Μέσι στο 54’ και Βίγια στο 69’, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται αγκαλιά με το τρόπαιο. «Καταιγιστικοί» στο δεύτερο ημίχρονο οι Καταλανοί. 

Εκατομμύρια φίλοι του ποδοσφαίρου είναι συντονισμένοι στις τηλεοράσεις τους για να παρακολουθήσουν το θέαμα που θα μας δώσουν Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του θεσμού. Ουσιαστικά ψάχνουμε τον διάδοχο της Ίντερ, που κατέκτησε πέρυσι το τρόπαιο με προπονητή τον Ζοζέ Μουρίνιο. Οι Καταλανοί και οι Άγγλοι συναντιούνται ξανά μετά από δυο χρόνια, όταν στον τελικό της Ρώμης, οι «μπλαουγκράνα» είχαν κατακτήσει το τρόπαιο με τα γκολ των Ετό και Μέσι.

Η Γιουνάιτεντ με την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, που δέχεται ένα γκολ κάθε τρεις αγώνες, αντιμετωπίζει την καλύτερη επίθεση με μέσο όρο 2,25 γκολ ανά παιχνίδι. Το κορυφαίο αμυντικό δίδυμο στον κόσμο, Φέρντιναντ-Βίντιτς, εναντίον της επιθετικής τριπλέτας Μέσι-Βίγια-Πέδρο.

Στον πάγκο βρίσκονται δύο από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Πεπ Γκουαρδιόλα. Γνωρίζονται πολύ καλά, ωστόσο πάντα υπάρχουν… κρυφά χαρτιά. Για παράδειγμα, βασικός ξεκινάει για την «Μπάρτσα» ο Αμπιντάλ, ενώ ο Μπερμπάτοφ έμεινε εκτός αποστολής για τους «κόκκινους διαβόλους».

Οι ενδεκάδες :

Για την Μπαρτσελόνα οι: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μασκεράνο, Αμπιντάλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Βίγια και Μέσι.

Για την Γιουνάιτεντ: Φαν Ντερ Σαρ, Φάμπιο, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Γκιγκς, Βαλένσια, Παρκ, Ρούνεϊ, Τσιτσαρίτο.

Ακολουθεί το live του sportdog:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags