Facebook Pixel Η απόλυτη κοροϊδία με τον Λίλα!
| 2015-10-03 17:56:00

Η απόλυτη κοροϊδία με τον Λίλα!

Η απόλυτη κοροϊδία με τον Λίλα!

Αυτό που συμβαίνει με τον Αλβανό άσο στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει εξήγηση...

Πρώτο θέμα έγινε το περασμένο Σάββατο ο Άντι Λίλα, καθώς ο πανηγυρισμός του και ο σχηματισμός του αετού της Αλβανίας με τα χέρια, όταν πέτυχε το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν πέρασε ασχολίαστος.

Ο άσος του ΠΑΣ αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, στην συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρχουν εξελίξεις εξαιτίας της κίνησής του, ενώ πριν λίγες ημέρες υπήρξε και συνάντηση με την διοίκηση.

Μάλιστα, οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο παίκτης πήρε... συγχωροχάρτι και συνεχίζει κανονικά και για αυτό άλλωστε και είναι στην αποστολή των Ιωαννίνων για το αυριανό ματς με τον Ηρακλή.

Μία εξέλιξη φυσικά που είναι... η απόλυτη κοροϊδία. Όχι γιατί έχουμε κάτι με το παιδί, αλλά γιατί δεν μας αρέσει να μας δουλεύουν, όπως κάνει στο συγκεκριμένο θέμα ο ΠΑΣ. Αν οι Γιαννιώτες ενοχλήθηκαν από την κίνηση του Λίλα, που προφανώς ενοχλήθηκαν αφού τον κάλεσαν για εξηγήσεις, τότε το θέμα δεν λύθηκε.

Ο παίκτης δεν κρύφτηκε και ούτε ....έτρεξε (προς τιμή του) να πει ψέμματα, όπως θα έκαναν άλλοι. Ο Λίλα έδωσε συνέντευξη και είπε ξεκάθαρα, πως όποτε βάζει γκολ, θα πανηγυρίζει με αυτόν τον τρόπο, γιατί είναι η σημαία της χώρας του. Αυτό δεν το διάβασαν στον ΠΑΣ ή απλά έκαναν όλο το θέμα για τα... μάτια του κόσμου και για να ικανοποιήσουν όσους «φωνάζουν»;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βούιξε η Θεσσαλονίκη: Σενάριο τρόμου στην Τούμπα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags