Facebook Pixel Τρελό «χουνέρι» πρώην ερυθρόλευκου σε ΠΑΟ!
| 2015-10-03 22:40:00

Τρελό «χουνέρι» πρώην ερυθρόλευκου σε ΠΑΟ!

Τρελό «χουνέρι» πρώην ερυθρόλευκου σε ΠΑΟ!

Πρόκειται για ένα «εφιαλτικό σενάριο», που αν επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες... ήττες της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Διαβάστε το παρασκήνιο!

Μία πληροφορία που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα και αφορά το... μέλλον του Παναθηναϊκού και πιο συγκεκριμένα, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των Ακαδημιών, όπως τουλάχιστον τον έχουν «διαφημίσει» οι ίδιοι οι άνθρωποι των Πρασίνων.

Αναφερόμαστε στον Λάζαρο Λάμπρου, τον νεαρό επιθετικό της Κ20, ο οποίος είχε εμφανιστεί και είχε σκοράρει στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό και για τον οποίο έχουν γραφτεί ήδη πάρα πολλά αφιερώματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς ο 19χρονος επιθετικός έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας μας.

Ο Λάμπρου λοιπόν έχει για μάνατζερ έναν πρώην άσο του Ολυμπιακού (είχε ξεκινήσει βέβαια από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ μετέπειτα πέρασε μεταξύ άλλων και από ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Μαγιόρκα και Ίντερ) τον Λάμπρο Χούτο, ο οποίος από τη στιγμή που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ασχολείται με την... ανακάλυψη ταλέντων.

Ο Χούτος λοιπόν, παρότι ο νεαρός φορ υπέγραψε μόλις πριν λίγους μήνες επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ήδη τον έχει... διαφημίσει στην Ιταλία και τον έχει παρουσιάσει σε κάποιες ομάδες, καθώς ακόμα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με πολλούς ανθρώπους και ομάδες εκεί. Λέτε να τα καταφέρει και τελικά να έρθει η πρόταση για τον Λάμπρου το καλοκαίρι, πριν καν προλάβει να παίξει με τα πράσινα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιδού το πέναλτι που ζητάει ο Μπεργκ (ΒΙΝΤΕΟ)




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags