Facebook Pixel Ανατριχίλα! Τι έγραψαν ΠΑΟΚτσήδες στον Ρομπέρτο;
| 2015-10-05 13:45:00

Ανατριχίλα! Τι έγραψαν ΠΑΟΚτσήδες στον Ρομπέρτο;

Ανατριχίλα! Τι έγραψαν ΠΑΟΚτσήδες στον Ρομπέρτο;

Τη στιγμή που όλη η χώρα υποκλίνεται στο μεγαλείο του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς αντιμετώπισαν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ισπανό οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Ο Ρομπέρτο απέδειξε χθες ότι εκτός από μεγάλος τερματοφύλακας είναι και τεράστια προσωπικότητα. Τόσο με την κατάθεση στεφάνου, πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μπροστά από την "καυτή" Θύρα 4, όσο και με τις δηλώσεις του μετά το ματς, όταν αποθέωσε τους οπαδούς των γηπεδούχων. Μία τοποθέτηση, βεβαίως, που δε θυμόμαστε να έχει γίνει ποτέ ξανά στο παρελθόν από παίκτη του Ολυμπιακού ή του Δικεφάλου, λόγω της μεγάλης αντιπαλότητας που υπάρχει διαχρονικά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το ακόμα πιο φοβερό, πάντως, είναι η καθολική αναγνώριση που παρατηρήθηκε για τη συμπεριφορά του Ρομπέρτο. Από όλους τους φιλάθλους, ακόμα και τους ΠΑΟΚτσήδες! Μπορεί να ακούγεται πραγματικά απίστευτο, για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά οι φίλαθλοι του Δικεφάλου φρόντισαν να αποθεώσουν τον Ισπανό πορτιέρο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, κάτω από το ποστ που ανέβασε για την τιμή που απέδωσε στα θύματα των Τεμπών.

Ο μεγάλος Ρομπέρο δημοσίευσε μία φωτογραφία από την κατάθεση στεφάνου, γράφοντας "μερικές φορές η νίκη δεν είναι τόσο σημαντική σε ένα παιχνίδι... Ήταν μια πολύ καλή νίκη απόψε, αλλά ήταν καλύτερο το ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες...".  Κάτω από την ανάρτηση του Ισπανού ποριέρο έγινε χαμός από "likes", ενώ πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπευσαν να γράψουν άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τον παίκτη του Ολυμπιακού.

"Τεράστιε Ρομπέρτο!!! Από έναν οπαδό του ΠΑΟΚ", "Respect από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ", "Τεράστιος παίκτης και τεράστιος άνθρωπος. Ήταν τιμη μου ως οπαδός του ΠΑΟΚ να σε βλέπω για άλλη μια φορα ως αντίπαλο!!!", ήταν μερικά μόνο από τα μηνύματα των φιλάθλων του Δικεφάλου, που προκαλούν πραγματικά ανατριχίλα, δίπλα στη φωτογραφία του Ισπανού που αποτίει φόρο τιμής στους νεκρούς οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags