Facebook Pixel Ομολογία-ΣΟΚ: Παραλίγο νεκροί στην "4"! (ΗΧΗΤΙΚΟ)
| 2015-10-05 22:00:00

Ομολογία-ΣΟΚ: Παραλίγο νεκροί στην "4"! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ομολογία-ΣΟΚ: Παραλίγο νεκροί στην "4"! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

ANATΡΙΧΙΛΑ προκαλεί η περιγραφή ενός πιτσιρικά φιλάθλου του ΠΑΟΚ σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για το τι έγινε πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που κανείς δεν μετέδωσε. 

Μπορεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να κύλησε σε γενικές γραμμές ήρεμα και όλοι να εντυπωσιάστηκαν από τις ψύχραιμες αντιδράσεις της εξέδρας, παρά την άνετη νίκη των φιλοξενούμενων, ωστόσο πριν από τη σέντρα έλαβαν χώρα πολύ σοβαρά και άκρως επικίνδυνα γεγονότα.

Όπως λέγεται, σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου, έγινε το καθιερωμένο "ντου", δηλαδή η μαζική είσοδος οπαδών στη Θύρα χωρίς εισιτήριο, σπάζοντας την πόρτα ή διώχνοντας την αστυνομία και τους άνδρες ασφαλείας που βρίσκονται στο χώρο. Ένα σκηνικό που, δυστυχώς, έχει γίνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα (και σε πολλά άλλα ελληνικά γήπεδα) και συνέβη στη Θύρα 4 το βράδυ της Κυριακής.

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τι έγραψαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στο προφίλ του Ρομπέρτο στο Facebook; Διαβάστε ΕΔΩ  

Μάλιστα, οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως από το "ντου" στο ντέρμπι μπήκαν χιλιάδες φίλαθλοι στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η θύρα των οργανωμένων να είναι ασφυκτικά γεμάτη και πολλοί απ΄ αυτούς που είχαν εισιτήρια, να φύγουν για άλλες θύρες αφού δε χωρούσαν. Αυτό, βέβαια, ήταν μόνο το ένα πρόβλημα, καθώς υπήρχε και ένα δεύτερο, πολύ πιο σοβαρό, καθώς οι "τζαμπατζήδες" δημιούργησαν μία αποπνικτική κατάσταση την ώρα του "ντου" και, όπως αναφέρουν μαρτυριές, από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα. 

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει κι ένας 22χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ, ο οποίος συμμετείχε στην παράνομη είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, με τηλεφωνική του παρέμβαση σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Ο νεαρός περιγράφει τι ακριβώς συνέβη στο χθεσινό ντέρμπι, εξηγεί γιατί κινδύνεψε πολύ σοβαρά αρκετός κόσμος, ενώ αναλύει τους -πολλούς!- τρόπους που μπορεί κάποιος να μπουκάρει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Ακούστε τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags