Facebook Pixel Φοβερός διάλογος Φύσσα-Βοσκάκη!
| 2015-10-06 13:38:00

Φοβερός διάλογος Φύσσα-Βοσκάκη!

Φοβερός διάλογος Φύσσα-Βοσκάκη!

"Δεν μας έδωσες πέναλτι. Αν ήταν ο Ολυμπιακός θα το έδινες", είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Φύσσας στον διαιτητή του ματς με την Ξάνθη, Μιχάλη Βοσκάκη.

Αναλυτικά ο διάλογος

Φύσσας: «Δεν μας έδωσες πέναλτι. Αν ήταν ο Ολυμπιακός θα το έδινες»
Βοσκάκης: «Μην μπερδεύετε παιχνίδια και ομάδες. Ο Μπεργκ έκανε μπρος τα πίσω. Δεν μου φαίνεται για πέναλτι. Έπρεπε να είμαι απόλυτα σίγουρος για να δώσω τέτοιο πέναλτι»
Φύσσας: «Όμως στον Ολυμπιακό θα το έδινες»
Βοσκάκης: «Όποια ομάδα να έκανε φάουλ θα τα καταλόγιζα»
Φύσσας: «Εμείς πρέπει να ματώσουμε. Όλοι οι διαιτητές μας κυνηγάνε»
Βοσκάκης: «Εσείς μας κυνηγάτε και μάλιστα με τρόπο που δεν πρέπει. Όλες οι ομάδες μπορεί να αδικηθούν και να ευνοηθούν».
Φύσσας: «Στο πρώτο ημίχρονο έδωσες τρία φάουλ υπέρ μας και επτά υπέρ της Ξάνθης».
Βοσκάκης: «Έδωσα αυτά που είδα. Ήμουν κοντά σε όλες τις φάσεις και κανονικά θα έπρεπε να με χειροκροτήσετε που δίνω λίγα φάουλ και αφήνω το παιχνίδι να εξελιχθεί».
Φύσσας: «Δες ξανά το παιχνίδι».
Βοσκάκης: «Θα το δω και μπορεί να μην μας δοθεί η ευκαιρία σε άλλο παιχνίδι να το συζητήσουμε ξανά. Όμως εσείς δεν πρέπει να μας απαξιώνετε Μην κρύβεστε πίσω από δημοσιεύματα. Προσπαθείτε να διαβάλετε όλη την αθλητική Ελλάδα. Οι διαιτητές είμαι άνθρωποι και προσπαθούμε για το καλύτερο. Όλες οι ομάδες είναι ίδιες για εμάς».

Επιπλέον, ο παρατηρητής διαιτησίας, Μπάμπης Καρατζάς του ανέφερε: «Τί είδες;». Για να πάρει την απάντηση: «Ο Γουάλας δεν τον έσπρωξε. Ο Μπεργκ πέφτει με τα χέρια ανοιχτά».
Ο παρατηρητής του απάντησε: «Θα το δω στο βίντεο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags