Facebook Pixel Το πέναλτι του Βοσκάκη στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-10-06 22:30:00

Το πέναλτι του Βοσκάκη στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πέναλτι του Βοσκάκη στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τoν σάλο που προκάλεσε ο διάλογος με τον Φύσσα, αξίζει να δούμε ποιο είναι το μοναδικό πέναλτι που έχει σφυρίξει ο Βοσκάκης στους Πειραιώτες. Πόσο καθαρό ήταν;

Μεγάλος ντόρος έγινε σήμερα με τον διάλογο που κυκλοφόρησε ανάμεσα στον διαιτητή Βοσκάκη και τον Τάκη Φύσσα και τα όσα φέρεται να είπαν μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ξάνθη, όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0, έχοντας όμως πολλά παράπονα από τον ρέφερι.

Οι Πράσινοι διέψευσαν πως τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως μεταφέρθηκαν στον Τύπο (πιο πολύ για το ύφος της συζήτησης), όμως δε διέψευσαν την ουσία και προφανώς και την ατάκα του Φύσσα στον Βοσκάκη ότι "στον Ολυμπιακό θα το έδινες", για τη φάση με τον Μπεργκ. Κατά πόσο, όμως, ανταποκρίνεται αυτός ο ισχυρισμός στην πραγματικότητα; Μήπως είναι απλά μία υπόθεση; 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στατιστικά στοιχεία, ο Βοσκάκης έχει παίξει τον Ολυμπιακό σε εννιά παιχνίδια από τον Σεπτέμβριο του 2011. Σε αυτά τα ματς, ο διαιτητής από την Κρήτη έχει σφυρίξει μόνο ένα πέναλτι υπέρ των Ερυθρολεύκων, τον Μάρτιο του 2012, στο 7-2 επί του Αστέρα, μέσα στο "Καραϊσκάκης". 

Ήταν στο 19ο λεπτό εκείνης της αναμέτρησης, όταν ο Μπαρτολίνι είχε ανατρέψει πεντακάθαρα εντός περιοχής τον Μακούν και ο Βοσκάκης είχε δείξει την άσπρη βούλα, με το σκορ να είναι 0-2.

Δείτε το σχετικό βίντεο...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags