Facebook Pixel ΞΕΣΠΑΣΜΑ Μόρα με απίστευτες ατάκες!
| 2015-10-07 21:10:00

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Μόρα με απίστευτες ατάκες!

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Μόρα με απίστευτες ατάκες!

Ο διεθνής στόπερ της Εθνικής μας στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας ενόψει του αγώνα με τη Β.Ιρλανδία τρελάθηκε με μια ερώτηση που του έγινε και ακολούθησε χαμός!

Ο Βαγγέλης Μόρας απαντώντας σε ερώτηση ότι κανείς δεν ασχολείται με το ματς της Πέμπτης (8/10) ανέφερε ότι όποιος δεν έχει καταλάβει πόσο χαμηλά έχει πέσει η Εθνική "κακό του κεφαλιού του". Πως η ομάδα έφτασε στο σημείο αυτό επειδή "ο ένας δεν σεβόταν τον άλλο", ενώ σημείωσε ότι δεν θέλει να επιστρέψει πίσω στην ομάδα του και "να γελοιοποιούμαι. Με ενοχλεί να γυρίσω στην ομάδα και με δουλεύουν και να μου λένε πάλι χάσατε;".

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μόρα:

"Υπάρχει αδιαφορία; Ηρθαμε για διακοπές; Μπορούν να το βλέπουν και κάποιοι παίκτες. Εχουμε φτάσει σε τραγική κατάσταση. Εγώ δεν αντιλαμβάνομαι την ερώτηση. Δεν μπορώ να το φανταστώ ότι κάποιος αύριο θα μπει στο γήπεδο και δεν θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο από μας. Πόσο πιο χάλια μπορούμε να πάμε; Να αποδείξουμε στους εαυτούς μας και στον αγνό φίλαθλο. Θα αποδείξω το 200%. Δεν θέλω να γελοιοποιούμαι άλλο. Ας σταματήσουμε τις ειρωνείες.

Εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι μαθηματικά θα κάνουμε μία νίκη. Όποιος δεν το έχει καταλάβει, κακό του κεφαλιού του. Μιλάμε για την Εθνική ομάδα, όχι για σύλλογο. Ο καθένας ζορίζεται. Είμαστε χαμηλά και ζοριζόμαστε. Με ενοχλεί να γυρίσω στην ομάδα και με δουλεύουν και να μου λένε πάλι χάσατε; Και εσείς φταίτε, και εμείς φταίμε. Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τα επόμενα ματς, βαθμολογικά δεν έχουμε να πάρουμε κάτι.

Το να σε αντιμετωπίζουν έτσι είναι λογικό. Έχουμε καταλάβει πόσο χαμηλά είμαστε; Ε, ας το αποδείξουμε. Δεν είναι εύκολο να αναλύσουμε τι έφταιξε. Δεν μπαίνω στη διαδικασία στο πως σκέφτεται ο καθένας. Τι κάνουμε από εδώ και πέρα μετράει. Αυτό με τρελαίνει. Εγώ είμαι 34 ετών και περιμένω πώς και πώς την κλήση. Είναι τιμή για εμένα. Στην πορεία κάποιοι παίκτες ήμασταν σίγουροι, μπορεί και εγώ. Να βάλουμε στο μυαλό μας κουδουνάκι. Υπάρχει θέμα νοοτροπίας μετά τον Σάντος. Δεν έχει να κάνει με τους άλλους προπονητές, μην παρεξηγηθώ. Σε νέο μπορώ να μιλήσω, στους άλλους που έχουν και καριέρα πίσω τους τι να πω; Πρέπει να το καταλάβει μόνος του. Ο ένας δεν σεβόταν τον άλλο και κάπου εκεί το όλο πράγμα χάθηκε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags