Facebook Pixel Έγινε το "μπαμ" - Με αυτόν συμφώνησε ο Σαββίδης!
| 2015-10-11 11:40:00

Έγινε το "μπαμ" - Με αυτόν συμφώνησε ο Σαββίδης!

Έγινε το "μπαμ" - Με αυτόν συμφώνησε ο Σαββίδης!

ΒΟΥΙΞΕ η Θεσσαλονίκη για το νέο μεγάλο όνομα στο ρόστερ, μετά τον Μπερμπάτοφ - Διαβάστε ποιος είναι!

Όταν ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε τις τύχες του ΠΑΟΚ, δεν το έκανε απλώς για να περάσει την ώρα του.

Είναι δεδομένο ότι η κυριαρχία του Ολυμπιακού στην Ελλάδα είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, αλλά ο Ιβάν φαίνεται ότι γνωρίζει τον τρόπο για να το κάνει.

Πώς; Δημιουργώντας ένα ρόστερ με Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές, που άλλοι θα βλέπουν τον ΠΑΟΚ σαν σκαλοπάτι στην καριέρα τους και άλλοι θα τονώσουν με την παρουσία τους την προσωπικότητα της ομάδας και την εμπειρία.

Σε αυτή τη λογική αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, έστω και στο παρά πέντε, ο Μπερμπάτοφ και το ίδιο ετοιμάζεται να γίνει τώρα και με τον Πλετίκοσα!

Γιατί σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στη Θεσσαλονίκη, ο Δικέφαλος έχει δώσει τα χέρια, έχει συμφωνήσει με τον Κροάτη τερματοφύλακα!

Προσοχή! Δεν λέμε ότι έχουν υπογράψει συμβόλαιο, καθώς στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να ανοίξει από τώρα, επίσημα, αυτό το θέμα.

Αλλά είναι γεγονός πως ο κόσμος το έχει τούμπανο στη Θεσσαλονίκη, κι οι άνθρωποι του Δικέφαλου κρυφό καμάρι ότι υπάρχει συμφωνία με τον Πλετίκοσα!

Ο οποίος μπορεί να μην είναι κανένα παιδάκι, αντίθετα έχει κλείσει τα 36, αλλά μιλάμε για έναν παίκτη που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έρχεται για να καλύψει πρόβλημα που υπάρχει στην 11άδα του ΠΑΟΚ: στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Πλετίκοσα, άλλωστε, γνωρίζετε πολύ καλά με τον Τούντορ, ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει φτάσει να παίξει μέχρι το τοπ επίπεδο της Τότεναμ, ενώ είναι για χρόνια βασικός τερματοφύλακας στην Εθνική ομάδα...

Η παρουσία του, δηλαδή, μπορεί να δώσει πολλά τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και σε επίπεδο αποδυτηρίων, κι αυτό είναι κάτι που σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ!

** KΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ - Βούιξε η πιάτσα για Εθνική-Τελειώνει βαρύ όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags