Facebook Pixel ΣΟΚ!Θλάση ο Κίτσιου!
| 2015-10-11 22:47:00

ΣΟΚ!Θλάση ο Κίτσιου!

ΣΟΚ!Θλάση ο Κίτσιου!

Χωρίς δεξιό μπακ μένει ο ΠΑΟΚ, καθώς μετά τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ο Στέλιος Κίτσιου υπέστη θλάση στο ματς με την Ουγγαρία!

Αυτή την ώρα, ο Κίτσιου κάνει εξετάσεις σε διαγνωστικό κέντρο της Αθήνας, με την πρώτη εκτίμηση του γιατρού της εθνικής, να κάνει λόγο για θλάση στη γάμπα.

Μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί απόψε, αναμένεται να φανεί και το μέγεθος του προβλήματός του, ενώ με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα να γίνει και νέα εξέταση από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. 

Εκτός του Κίτσιου, τραυματίας από την συγκεκριμένη αναμέτρηση έφυγε ο Κώστας Σταφυλίδης ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και γιαυτό αντικαταστάθηκε. Μάλιστα στην φάση του 1-1, ο αριστερός οπισθοφύλακας δεν μπορούσε λόγω του τραυματισμού του να κάνει το άλμα, με συνέπεια οι Ούγγροι να σκοράρουν.

Ο τρίτος με πρόβλημα είναι ο Παναγιώτης Κονέ, με τον μεσοεπιθετικό της Ουντινέζε να έχει ένα χτύπημα λίγο πάνω από την γάμπα. Οι περιπτώσεις και των τριών θα εξεταστούν τις επόμενες ημέρες, όπου και θα φανεί το μέγεθος των προβλημάτων τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags