Facebook Pixel Δηλώσεις Πλετίκοσα για ΠΑΟΚ και Σαββίδη!
| 2015-10-11 23:29:00

Δηλώσεις Πλετίκοσα για ΠΑΟΚ και Σαββίδη!

Δηλώσεις Πλετίκοσα για ΠΑΟΚ και Σαββίδη!

Πώς σχολίασε τα δημοσιεύματα ότι υπέγραψε στον Δικέφαλο, τι είπε για την παρουσία του στην Τούμπα, αλλά και η αποκάλυψη για τον Ιβάν...

«Επισκέφτηκα την πόλη και παρακολούθησα τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και αμέσως μετά τα ελληνικά media ξεκίνησαν να γράφουν ότι θα υπογράψω συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Προφανώς κάποιος με είδε στο γήπεδο και άρχισε να διαδίδει αυτές τις φήμες. Γεγονός είναι ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκορ Τούντορ, είναι πολύ καλός μου φίλος και πήγα στην Ελλάδα απλά και μόνο για να τον δω. Από την άλλη είμαι γνωστός του προέδρου της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, αλλά δεν μίλησα με κανέναν τους για το συμβόλαιο», είπε ο Κροάτης διεθνής τερματοφύλακας στο ρωσικό πρακτορείο «F-Sport».
 

Όσον αφορά το γεγονός πως είναι χωρίς ομάδα, τόνισε: «Δεν υπήρχαν σοβαρές προτάσεις μέχρι το Σεπτέμβριο, δεν πήγα κάπου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έφτασε η ώρα να κρεμάσω τα παπούτσια μου. Απλά, για πρώτη φορά, μετά από 21 χρόνια, είχα ελεύθερο χρόνο να τον αξιοποιήσω μαζί με τους αγαπημένους μου και την οικογένεια μου»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags