Facebook Pixel Κεραυνοί Χαριστέα! "Δε θα πουλήσω το όνομα μου αβαντάροντας κάποιους ανθρώπους"
| 2015-10-13 18:00:00

Κεραυνοί Χαριστέα! "Δε θα πουλήσω το όνομα μου αβαντάροντας κάποιους ανθρώπους"

Κεραυνοί Χαριστέα! "Δε θα πουλήσω το όνομα μου αβαντάροντας κάποιους ανθρώπους"

Στο Μetropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Άγγελος Χαριστέας και μίλησε για την κατρακύλα της Εθνικής, αλλά και για το αν του έγινε πρόταση να εμπλακεί στον Ερασιτέχνη Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα ήταν μια κακή προκριματική φάση. Με μια μεγάλη απάθεια που διέκρινα σε όλα τα παιχνίδια τόσο εντός όσο και εκτός. Είναι ρεκόρ για την εθνική ομάδα να αλλάζει τρεις προπονητές σε δώδεκα παιχνίδια. Μου θύμιζε περισσότερο ποδοσφαιρικό σύλλογο, παρά εθνική. Ξανά γυρίσαμε σε χρονιές, που μου θυμίζουν τα πρώτα μου βήματα στην εθνική, όπου αποτελούνταν από ποδοσφαιριστές που δεν είχαν όρεξη να παίξουνκαι έπαιζαν οι κολλητοί των προέδρων και των προπονητών. Είναι λυπηρό γεγονός αυτό. Δεν παίζει ρόλο το ταλέντο, αλλά ο επαγγελματισμός. Αυτό που καταφέραμε πριν το 2004 και μετά ήταν ότι σεβόμασταν τους εαυτούς μας, την προσωπικότητα τους και στην ομάδα που έπαιζαν και δεν δεχόμασταν να χάσουμε από τα Νησιά Φερόε. Πρέπει να ψαχτούμε το πόσο βλέπει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής την ομάδα. Εμείς όταν γίναμε βασικά στελέχη, δεν υπήρχε μεγάλη οργάνωση. Δε νομίζω ότι είναι τόσα τραγικά τα προβλήματα στην ΕΠΟ που καθιστούνε χα χάσεις δύο φορές από Νησιά Φερόε και Βόρεια Ιρλανδία. Αλλού είναι το πρόβλημα. Θέλουμε έναν προπονητή με ποδοσφαιρικό σεβασμό. Και να προσπαθεί να μην εκτεθεί στο υπόλοιπο τιμ».

Για τον Μάγκατ: «Είναι ένας σκληρός προπονητής και άνθρωπος. Στα κλαμπ που δούλευε είχε πολύ σκληρό και εντατικό πρόγραμμα. Οι περισσότεροι το φοβόντουσαν. Έβαζε αυτούς που ήταν πιο σωματικά έτοιμοι, όχι αυτοί που είχαν αναγωρισμένη αξία».

«Όταν μας καλούνε εμείς θα είμαστε εκεί να βοηθάμε. Ακόμα και τώρα μετά από χρόνια πρέπει όταν μας ζητηθεί να είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε. Τελευταία είμασταν στην Τούμπα παίξαμε με τον ΠΑΟΚ. Τώρα είμαστε σε συζητήσεις για ένα παιχνίδι στη Λάρισα αρχές Δεκεμβρίου με τους παλαίμαχους της Ίντερ. Αυτό το έχει κανονίσει ο Γιώργος Καραγκούνης. Συζητάμε για το τηλεοπτικό. Προσπαθούμε να οργανώσουμε σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι να το κάνουμε για το «Χαμόγελο του Παιδιού».


Για το αν του έγινε πρόταση για εμπλοκή του στον ΑΣ: «Έχει γίνει μια συζήτηση. Ένα τηλεφώνημα πιο συγκεκριμένα για την εμπλοκή μου στον ΑΣ. Τους είπα πρέπει να το σκεφτώ γιατί δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ το όνομα μου χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Όταν μια ΠΑΕ ή μια ομάδα κάνει μια πρόταση σε έναν άνθρωπο προκειμένου να βοηθήσει. Σε μένα δεν έχει γίνει. Σε αυτό το κομμάτι ο Άρης υστερεί όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να πουλήσω το όνομα μου αβαντάροντας κάποιους ανθρώπους χωρίς να βρίσκομαι σε ένα πόστο που θα δουλέψω και θα κριθώ.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν με έχει πάρει κανένας πρόεδρος για να με καλέσει στο γραφείο και να συζητήσουμε μια πρόταση. Ο Άρης χρειάζεται ένα σταθερό πλάνο και επαγγελματικές προτάσεις. Αυτό το βλέπουμε να γίνεται στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ. Αυτό δεν δυστυχώς δε γίνεται στον Άρη και μακάρι να έρθει η ώρα να γίνει. Η σοβαρή ομάδα φαίνεται με το τέλος του πρωταθλήματος. Από την πρώτη μέρα πρέπει να κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό. Εγώ έτσι έμαθα σε όλες τις ομάδες που δούλεψα. Δεν υπάρχουν διακοπές. Οι ομάδες που πηγαίνουν καλά φαίνονται. Όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα. Μακάρι ο Άρης να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Για να μπορεί η διοίκηση να παίρνει ανάσα, αλλά και να έχει χρόνο να μπορεί να κάνει σοβαρές προτάσεις». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags