Facebook Pixel Διαλύθηκαν οι Ελπίδες
| 2015-10-13 21:43:00

Διαλύθηκαν οι Ελπίδες

Διαλύθηκαν οι Ελπίδες

Στο ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στην Εθνική Ελπίδων, ο φοβερός και τρομερός Γκονσάλο Γκουέδες ήταν από άλλο πλανήτη στην εύκολη νίκη της Πορτογαλίας με 0-4

έγεται Γκονσάλο Γκέδες μόλις έκλεισε τα 19 και έχει πάρει σπίτι του την φανέλα του βασικού στην Μπενφίκα! Οι πλάτες του αντέχουν το 20 του Σιμάο Σαμπρόσα, η ρήτρα του ξεπερνάει τα 40 εκατομμύρια ευρώ και κάποιοι τον συγκρίνουν με τον Άνχελ Ντι Μαρία ή ακόμα ακόμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο φοβερός και τρομερός πιτσιρικάς έδειξε την κλάση του στην Ξάνθη και με ένα υπέροχο γκολ, αλλά και δύο ακόμα καταπληκτικές ασίστ ήταν μία ομάδα μόνος του στο 0-4 της Πορτογαλίας επί της ελληνικής εθνικής ελπίδων για την δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών για το Euro 2017 στο ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο της.

Η αντίσταση της εθνικής μας ομάδας κράτησε ένα ημίωρο. Από εκεί και μετά οι Πορτογάλοι ανέβασαν στροφές και σχεδόν σε κάθε φάση ήταν μία ταχύτητα πάνω. Με την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Γκέδες αφού «άδειασε» τον Χουχούμη νίκησε με διαγώνιο σουτ τον Μπάρκα (45’,0-1), ενώ ο ίδιος παίκτης με νέα απίθανη ενέργεια πέρασε σαν σταματημένο τον Πούγγουρα (50’) και πρόσφερε στο πιάτο το 0-2 στον Ζέλσον Μαρτίνς.

Το σκορ έμεινε σε τιμητικές διαστάσεις χάρη στην καλή εμφάνιση του Μπάρκα, ο οποίος έκανε σωρεία καλών επεμβάσεων, όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην φάση του 87’, όταν πάλι ο Γκέδες δημιούργησε ρήγμα από δεξιά και προσέφερε το τρίτο γκολ στον Κανσέλο που είχε εύκολο έργο για το 0-3. Η συντριβή όμως δεν είχε ολοκληρωθεί με τον Γκονζάλο Πασιένσια (γιος του γνωστού προπονητή) να κάνει το 0-4 στις καθυστερήσεις, σε μία άνιση μάχη, αφού η εθνική μας ομάδα δεν δημιούργησε ούτε μία (!) αξιόλογη ευκαιρία σε 90 λεπτά παιχνιδιού…

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας, Σάλιακας (73’ Σαββίδης), Βούρος, Ρισβάνης (46’ Πούγγουρας), Χουχούμης, Σιώπης, Μαυρίας, Δώνης (54’ Μυστακίδης), Χαρίσης, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Μπρούνο Βαρέλα, Ζοάο Κανσελό, Έντγκαρ Ιέ, Τομπίας Φιγκεϊρέδο, Ράφα, Ρούμπεν Νέβες, Ρικάρντο Όρτα (81’ Πασιένσια), Μπρούνο Φερνάντες, Γκονσάλο Γκέδες, Ζέλσον Μαρτίνς (62’ Μεδέιρος), Ρόνι Λόπες (70’ Ράμος).

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags