Facebook Pixel Η απίθανη ατάκα Μελισσανίδη στη Δούρου!
| 2015-10-13 23:39:00

Η απίθανη ατάκα Μελισσανίδη στη Δούρου!

Η απίθανη ατάκα Μελισσανίδη στη Δούρου!

Με πολλά χαμόγελα αποχώρησαν από τη συνάντηση με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου οι παράγοντες της ΑΕΚ. Οσα άκουσαν από την Περιφερειάρχη έδειξαν τον δρόμο για τη συνέχεια και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε ρέστα!

«Είναι απόλυτα νόμιμα τα όσα ζητάμε. Σας θέλουμε μαζί μας γιατί έχουμε μαζί μας και το νόμο και το δίκαιο. Γράψε ιστορία και εγώ θα βγάλω το γήπεδο Δούρου αρένα!», είπε προς τη Ρένα Δούρου, εκφράζοντας με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο την απόλυτη ικανοποίηση του για την εξέλιξη της συνάντησης.

Στην Ενωση τόνιζαν πως έφυγαν από τα γραφεία της Περιφέρειας με συγκρατημένη αισιοδοξία, θεωρώντας πως έπειτα από όσα ειπώθηκαν θα έχουν τη συνδρομή της για το έργο. Βέβαια, επιχείρησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, ώστε να μην προκληθεί ενθουσιασμός. Αλλωστε, κανένα γήπεδο δεν χτίστηκε από μία συνάντηση.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ ξεκαθάριζαν πως είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη στάση της Δούρου απέναντι στο μεγάλο στόχο της ομάδας και την κατασκευή του γηπέδου. Η δήλωση Μελισσανίδη αυτό ακριβώς εκφράζει, την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το πως πήγε η συνάντηση. Αλωστε, αυτό είπε προς την Περιφερειάρχη και κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Παράλληλα, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ομάδα εργασίας σε τεχνικό επίπεδο που θα αντιμετωπίζει από κοινού και σε στενή συνεργασία τα όποια προβλήματα ανακύπτουν.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags