Facebook Pixel Έτοιμος ο Κούπερ για Παναθηναϊκό;
| 2011-05-29 18:40:00

Έτοιμος ο Κούπερ για Παναθηναϊκό;

Έτοιμος ο Κούπερ για Παναθηναϊκό;

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κέρδισε πολλούς πόντους για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό με την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλο όμως ότι ανέβηκε στην εκτίμηση πολλών και άλλο ότι είναι σίγουρη η παραμονή του.

Ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος βρέθηκε στην Αγγλία για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, θα τα πει αρχές της εβδομάδας με τον Πορτογάλο τεχνικό και αν συμφωνήσουν στα "θέλω" του ο καθένας, τότε θα συνεχιστεί η συνεργασία. Διαφορετικά οι πράσινοι θα στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους για τη θέση του "τιμονιέρη" και επειδή ενστερνίζονται το ρητό "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" έχουν ήδη έτοιμες τις εναλλακτικές.

Η πιο "λουσάτη" είναι αυτή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός, όπως είχε γίνει και προ αρκετών εβδομάδων με τον Ολυμπιακό που προοριζόταν για αντί-Βαλβέρδε αν έφευγε τελικά ο Ισπανός, έτσι και τώρα φέρεται να έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τους "πράσινους" και να είναι ο κατά πολλούς νούμερο ένα υποψήφιος να αναλάβει αν δεν μείνει ο Φερέιρα.

Ο Αργεντινός συγκεντρώνει κάποια ατού τα οποία εκτιμώνται πολύ στον Παναθηναϊκό και έχουν να κάνουν κυρίως με το γεγονός ότι μπορεί και χτίζει ομάδες χωρίς να απαιτεί τρελά λεφτά για μεταγραφές. Το έχει κάνει πολλάκις στην καριέρα του με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Άρη τον οποίο οδήγησε σε επιτυχίες παίζοντας μάλιστα και καλό ποδόσφαιρο, χωρίς να έχει κανένα ιδιαίτερο μπάτζετ. Αν λοιπόν δεν μείνει ο Φερέιρα, το όνομα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ "παίζει" πάρα πολύ δυνατά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags