Facebook Pixel "Προσπαθούμε να βρεθεί μια λύση"
| 2015-10-15 16:12:00

"Προσπαθούμε να βρεθεί μια λύση"

"Προσπαθούμε να βρεθεί μια λύση"

Συγκρατημένα ισιόδοξος ότι -παρά την ένταση που σημειώθηκε με τον Δήμο- θα βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα συνεργασίας για το γήπεδο της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Ασλανίδης

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη συνάντηση με τον Πάνο Σκουρλέτη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ παραδέχθηκε ότι ανέβηκαν οι τόνοι.

Σημείωσε ωστόσο ότι υπήρξε συναινετικό αποτέλεσμα, μιλώντας για τη δημιουργία κοινής ομάδας εργασίας που θα δουλέψει με κατεύθυνση την κατασκευή του γηπέδου στο οικόπεδο του συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η τοποθέτηση Ασλανίδη

«Έγινε μία συζήτηση, η οποία κατέληξε σε ένα συναινετικό κλίμα, σε ένα κλίμα διαφαινόμενης σύμπνοιας μεταξύ των δύο πλευρών. Στην αρχή βέβαια υπήρξε μια ένταση γιατί μας προτάθηκε η αλλαγή του χώρου ανέγερσης του γηπέδου. Να γίνει δηλαδή σε μια τοποθεσία όπου υπάρχουν σχολεία ή ακόμη και στο χώρο όπου υπάρχει η Renault. Εκεί υπήρχε η δική μας κάθετη αντίθεση και δεν σας κρύβω ότι ο κ. Μελισσανίδης απάντησε ότι αν ο Δήμαρχος θέλει να φτιάξει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Renault, ας προσπαθήσει να φτιάξει το δημαρχείο στη Renault.

Πέραν όλων αυτών έγινε και μία συζήτηση πάνω σε δεδομένα που είχαν συζητηθεί εδώ και καιρό με διαβουλεύσεις, με συναντήσεις και προκειμένου να επανατοποθετούνται τα ίδια θέματα, να χάνουμε χρόνο όλες οι πλευρές, αποφασίστηκε να γίνει και εδώ μια ομάδα εργασίας μέσω της οποίας οι δύο πλευρές, με την εποπτεία του Υπουργείου, θα προσπαθήσουν να βρουν τη λύση για το αναμενόμενο και το θετικό αποτέλεσμα, που κατά ομολογία όλων είναι να γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, να γίνει στον δικό μας χώρο, στο δικό μας οικόπεδο κατά τον καλύτερο τρόπο και να καλύπτει και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και το κυκλοφοριακό και το θέμα στάθμευσης και όλα τα υπόλοιπα».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags