Facebook Pixel Βουτηγμένο στα ναρκωτικά το κουνούπι...
| 2011-01-10 01:41:00

Βουτηγμένο στα ναρκωτικά το κουνούπι...

Βουτηγμένο στα ναρκωτικά το κουνούπι...

Τον θυμάστε τον Έρικ Μίκλαντ που αγωνίστηκε για μια τριετία στο Παναθηναϊκό; Δεν ξεχνιέται το «κουνούπι» που φόρεσε τα πράσινα από το 1997 έως το 2000.

Είχε καλή παρουσία και έκανε αρκετούς φίλους της ομάδας να τον βάλουν στο πάνθεον με τους ξένους που προσέφεραν πάρα πολλά. Ο Νορβηγός, ο οποίος δε γέμιζε και πολύ το μάτι με το παρουσιαστικό του και το ανάστημά του, είχε προσφέρει αρκετά τη περίοδο που αγωνίστηκε στο τριφύλλι, καθώς το γνώριζε το τόπι όσο λίγοι. Έκανε πολλούς φίλους τότε στην Ελλάδα και εντός γηπέδων αλλά και εντός νυχτερινών κέντρων (ακόμα συζητιέται το όνομά του από τα παιδιά του Μερσέντες που τότε ήταν στο Κεφαλάρι).

Δυστυχώς, ο 40χρονος πλέον Έρικ Μίκλαντ ακολούθησε ένα πολύ δύσκολο δρόμο, ο οποίος τον έχει φέρει σε αδιέξοδο. Τα προβλήματα με το αλκοόλ έδωσαν τη θέση τους στα ναρκωτικ,ά οδηγώντας το συμπαθή Νορβηγό σε μεγάλες περιπέτειες.

Οι προσπάθειές του για αποτοξίνωση στο παρελθόν δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα και όπως λένε οι συμπατριώτες του δύσκολα θα τη βγάλει «καθαρή» αν συνεχίσει τη χρήση. Ευχή όλων είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού να βρει τη δύναμη να ξεπεράσει τους «δαίμονες» που τον ταλαιπωρούν και να έχει και πάλι μια φυσιολογική ζωή.

Όσοι τον είχαν ζήσει από κοντά τότε, έλεγαν ότι ήταν φοβερό παιδί και έξω καρδιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags