Facebook Pixel Φανταστείτε τι περίμενε…
| 2011-01-10 04:43:00

Φανταστείτε τι περίμενε…

Φανταστείτε τι περίμενε…

Ο Ρικάρντο Φατί με δηλώσεις του στα γαλλικά ΜΜΕ εξέφρασε την έκπληξή του για το επίπεδο της Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα, το χαρακτηρίζει ένα από τα κορυφαία, αν και πριν έλθει δεν το περίμενε. Φανταστείτε τι περίμενε να συναντήσει…

«Έφυγα λίγο στο άγνωστο. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που δεν ξέρω πάρα πολύ. Για τη Θεσσαλονίκη δεν ήξερα τίποτα. Αλλά ήρθα σε μια πολύ υγιή ομάδα με πολλούς Ισπανούς. Υπάρχουν επίσης Mehdi Nafti, ο οποίος είναι Τυνήσιος διεθνής. Για την ώρα, όλα πάνε καλά.Πρώτα απ 'όλα έψαχνα για μια πρόκληση και να έχω αγώνες. Ο Άρης μου έδωσε τη δυνατότητα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, κι έτσι είναι ένα καλό πράγμα για μένα. Μου αρέσει να παίζω εδώ. Ακόμη και αν δεν είναι προφανές κάθε μέρα ανακαλύπτω μια νέα χώρα και προσαρμόζομαι. Θέλω να παίξω περισσότερους αγώνες και να δείξω τις αρετές μου », ανέφερε αρχικά ο άσος του Άρη και συνέχισε:

«Ειλικρινά, εξεπλάγην από το επίπεδο αυτού του πρωταθλήματος. Νόμιζα ότι δεν ήταν ένα από τα κορυφαία. Αλλά έπαιξα κόντρα σε ομάδες που εγώ δεν γνωρίζω προσωπικά και ήμουν αρκετά έκπληκτος από την ποιότητα τους. Ειδικά για πολλές ομάδες, υπάρχει ένα πρόσθετο κίνητρο παίζοντας απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης, γιατί είναι μία ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή σε αυτό το πρωτάθλημα και μετά  ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι ανταγωνιστικοί».

Όσον αφορά το μέλλον του σχολίασε: «Για την ώρα, αισθάνομαι καλά εδώ και έτσι δεν υπάρχει λόγος να σκεφτώ να φύγω. Ήδη προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου και να δώσω τα πάντα. Ξέρω ότι υπάρχουν ομάδες που με παρακολουθούν σε αυτό το πρωτάθλημα. Κάνω το παιχνίδι μου και δεν το σκέφτομαι.

Στη συνέχεια, θα δούμε. Δεν ξέρω αν θα πάω στη Γαλλία. Η προτεραιότητά μου θα ήταν να παίξω στο εξωτερικό. Παρά την ηλικία μου μικρά, έκανα πολλά πρωταθλήματα. Είμαι ένας παίκτης που θέλει να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις, σε νέα χώρα. Η Τουρκία και η Ισπανία είναι οι χώρες που θα ήθελα να ανακαλύψω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags