Facebook Pixel «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό…»
| 2015-10-20 19:25:00

«Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό…»

«Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό…»

Ο Πάουλο Μασάντο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι κάποια στιγμή θέλει να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στο Λιμάνι! Ο Πορτογάλος πρώην «ερυθρόλευκος» μίλησε στην κάμερα του «tilesport.tv», πριν το σημερινό παιχνίδι με τους Πειραιώτες για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά:
 

Για το εάν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερο κόσμο, αλλά και αγωνιστικά ο Ολυμπιακός παίζει Champions League όλα αυτά τα χρόνια, ενώ η Ντιναμό θα πρέπει να παίξει προκριματικά. Η Ντιναμό μοιάζει με τον Ολυμπιακό μιας και κερδίζει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο και αυτό είναι καλό γιατί κερδίζουμε συνεχώς και αυτό είναι πολύ ωραίο για εμάς και μοιάζουμε με τον Ολυμπιακό».

Για τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τους παίκτες του Ολυμπιακού και με ποιους απ’ αυτούς μιλάει τακτικά: «Μιλάω συνεχώς με τον Σαλίνο και αρκετά με τον Μανιάτη, που είναι καλός μου φίλος, μιας και είχα δύο φανταστικά χρόνια στην Ελλάδα και μιλάμε συχνά».

Για το εάν του λείπει η Ελλάδα και για την ρεβάνς στο Καραϊσκάκη σε περίπου 15 μέρες: «Μου λείπει η Ελλάδα, μου λείπει η ομάδα, ο κόσμος, και όπως έχω ξαναπεί θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Θα είναι ωραίο ματς και αρκετά ιδιαίτερο για εμένα. Θα είναι ωραίο ματς πάντως γιατί όλοι θέλουν να παίξουν Champions League και τέτοιου είδους παιχνίδια είναι σημαντικά για τους παίκτες και τις ομάδες. Ξέρω τον Ολυμπιακό πάρα πολύ καλά παρακολουθώ τα παιχνίδια του και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολα να παίξεις στο Καραϊσκάκη είναι σαν να παίζεις 12 εναντίον 11, μιας και ο κόσμος είναι πάντα κοντά στην ομάδα βοηθάνε πολύ τους παίκτες, οπότε είναι δύσκολο να παίξεις εκεί».

Το μήνυμά του προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού. Μου λείπετε πολύ. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια μαζί σας, αλλά το “μουστάκι” θα επιστρέψει…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags