Facebook Pixel Αρρωστάκι Μασάντο! Τι φοβερό έκανε μετά τη λήξη;
Ποδόσφαιρο
| 2015-10-21 00:30:00

Αρρωστάκι Μασάντο! Τι φοβερό έκανε μετά τη λήξη;

Αρρωστάκι Μασάντο! Τι φοβερό έκανε μετά τη λήξη;

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην έκανε και την καλύτερη καριέρα, ωστόσο φαίνεται πως ο Πορτογάλος δέθηκε πολύ με τους «ερυθρόλευκους». Ξέρετε τι έκανε με το τέλος του ματς;
 

Ο Πάουλο Μασάντο, που ήταν από τους καλύτερους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δήλωσε χαρούμενος μετά τη λήξη που έπαιξε κόντρα στους παλιούς του φίλους, ενώ αποκάλυψε πως πήρε ως ...ενθύμιο και τρεις(!) ερυθρόλευκες φανέλες.

Ο Πορτογάλος την ώρα που έκανε δηλώσεις, κράταγε στα χέρια του την εμφάνιση του κολλητού του, Σαλίνο, του Σιόβα που ήξερε φυσικά από την κοινή τους θητεία στο Λιμάνι, αλλά και του Ιντέγιε, που μάλλον τον εντυπωσίασε με την γκολάρα που έβαλε!

Από εκεί και πέρα, ο Μασάντο που είπε και κάποιες λέξεις στα ελληνικά μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, σχολίασε για το ματς: "Παίξαμε πολύ καλά όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός πέτυχε το γκολ και πήρε τη νίκη".

Στη συνέχεια ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Ντιναμό, είπε για τις πιθανότητες της πρόκρισης: "Πρέπει στο επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό να προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς".

Τέλος, σε ερώτηση για το πώς νιώθει που έπαιξε κόντρα στην παλιά του ομάδα, σχολίασε: "Ήταν ξεχωριστό για μένα. Είμαι χαρούμενος που είδα παλιούς μου συμπαίκτες. Συγχαρητήρια".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags