Facebook Pixel Μεγάλες αλήθειες Κοτσόλη για ΠΑΟ!
| 2015-10-28 22:56:00

Μεγάλες αλήθειες Κοτσόλη για ΠΑΟ!

Μεγάλες αλήθειες Κοτσόλη για ΠΑΟ!

Δεν κρύφτηκε ο Στέφανος Κοτσόλης για την εικόνα του Παναθηναϊκού, σε σχετική ερώτηση για το τι πρέπει να πρέπει να αλλάξουν ενόψει ΑΕΚ...
 

Ο 36χρονος τερματοφύλακας του «τριφυλλιού», τονίζει πως τον «πονάει» η σημερινή κατάσταση της ομάδας και πως όλοι δουλεύουν για να αλλάξει. Παράλληλα, δηλώνει αισιόδοξος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και επισημαίνει πως είναι η ευκαιρία για να αλλάξει η ομάδα την «ατμόσφαιρα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό, είδαμε τι απήχηση και τι χαρά μας είχε δώσει η κατάκτηση του τροπαίου πριν δύο χρόνια. Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη, το καταφέραμε, έχουμε αλλά δύο παιχνίδια για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τι πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός: «Πολλά πράγματα, δυστυχώς. Υπάρχουν ματς που δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, το ξέρουμε… Εγώ που έχω ζήσει κι άλλες στιγμές με αυτή την ομάδα, με στεναχωρεί και με πονάει παρά πολύ αυτή η κατάσταση, προσπαθούμε όμως όλοι να την αλλάξουμε. Μας δίνεται τώρα η δυνατότητα μέσα από ένα μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ να κερδίσουμε και να αλλάξουμε λίγο την ατμόσφαιρα».

Για τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και την πίεση που υπάρχει: «Η απάντηση είναι απλή σε αυτό, πρωταθλητισμός χωρίς πίεση δε γίνεται. Όταν θες να κατακτήσεις στόχους πρέπει να μάθεις να ζεις με την πίεση. Δουλειά μας είναι αυτή την πίεση να την μετατρέψουμε σε κίνητρο και να παρουσιαζόμαστε κάθε φορά καλύτεροι»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags