Facebook Pixel Να τι ομάδα είναι ο Σχορτσιανίτης!
| 2015-10-29 22:30:00

Να τι ομάδα είναι ο Σχορτσιανίτης!

Να τι ομάδα είναι ο Σχορτσιανίτης!

Ξεκίνησε από τον Ηρακλή, πήγε στον Άρη, έκανε καριέρα στον Ολυμπιακό, πέρασε από τον ΠΑΟ και τώρα ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ. Τι ομάδα είναι, όμως, ο «Big Sofo»; Αποκάλυψη τώρα!

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έχει γράψει μία πολύ μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι από τους λίγους, μάλιστα, που έχει περάσει σχεδόν από όλες τις κορυφαίες ομάδες της χώρας.

Ξεκίνησε από τον Ηρακλή, πήγε στον Άρη, μετά έφτιαξε το όνομά του στον Ολυμπιακό, πριν λίγα χρόνια πέρασε από τον Παναθηναϊκό, ενώ τώρα ετοιμάζεται να βάλει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Της ομάδας, δηλαδή, που υποστήριζε από μικρός, όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει στο παρελθόν!

Το μακρινό 2007 ο διεθνής σέντερ είχε βρεθεί στο camp του Κώστα Βασιλειάδη στις εγκαταστάσεις της Siemens και είχε απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις των μικρών θαυμαστών του. Ένας πιτσριρικάς τον είχε ρωτήσει και τι ομάδα είναι και τότε ο "Big Sofo" είχε παραδεχθεί ότι όταν ήταν μικρός υποστήριζε τον Δικέφαλο.

"Τι ομάδα είσαι;" του είχε πει ο μαθητής του camp. Ο Σοφοκλής είχε χαμογελάσει και είχε πει "δεν τα λέμε αυτά", για να επανέλθει ο μικρός "έστω, τι ομάδα ήσουν μικρός;". "Γιατί, τώρα ...μεγάλωσε;", είχε απαντήσει ο Βασιλειάδης προκαλώντας γέλια σε όλους, με τον Σοφοκλή να αποκαλύπτει "εντάξει, ΠΑΟΚ ήμουν!", λύνοντας την απορία του μικρού, σε μία σεζόν που αγωνιζόταν ακόμα στον Ολυμπιακό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποχώρηση-σοκ στον Παναθηναϊκό;
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags