30/05/11 - 19:05

Ξανά στην Εκκλησία ο Ολυμπιακός

Επιταγή ύψους 10 χιλιάδων ευρώ παρέδωσε ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού στο Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τα συσσίτια που οργανώνει.

Ξανά στην Εκκλησία ο Ολυμπιακός
33.291views 0shares

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου Νικαίας παραδόθηκε, εκ μέρους του Προέδρου της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη,  από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας Τάσο Μητρόπουλο, επιταγή ύψους 10.000 Ευρώ στο Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τα συσσίτια που οργανώνει το φιλόπτωχο ταμείο.

Η κίνηση αυτή, όπως και πολλές ανάλογες που έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν με πρωτοβουλία του κ. Μαρινάκη, δείχνει το μέγεθος της σημασίας που δίνει ο Πρόεδρος και η Διοίκηση στην ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και μάλιστα σε δύσκολες στιγμές, όπως αυτή που βιώνει σήμερα η χώρα μας.

Ο Τάσος Μητρόπουλος στην σύντομη αναφορά του στο θέμα τόνισε ότι ο Πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης και η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ως γενικότερα κοινωνικός φορέας, έχουν μεγάλη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν την ενίσχυση των συνανθρώπων μας, αλλά και το έργο της Εκκλησίας που γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Από την πλευρά του ο Πατήρ Δημήτριος, που παρέλαβε εκ μέρους του Ιερού Ναού την σημαντική αυτή οικονομική ενίσχυση, αναφέρθηκε στην σημασία που έχουν αυτές οι κινήσεις του κ. Μαρινάκη, τόσο στο παρελθόν, όσο και σήμερα για την ανακούφιση ανθρώπων που βιώνουν μεγάλες δυσκολίες και προβλήματα.

Επίσης τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους κατοίκους της ενορίας, ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η μεγάλη ομάδα που συγκεντρώνει την αγάπη των φιλάθλων, βρίσκεται στο πλευρό τους και ευχήθηκε να επαναλάβει και του χρόνου την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, να κατακτήσει το Κύπελλο και να κάνει μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Θα πρέπει τέλος να σημειώσουμε ότι ο πατήρ Δημήτριος ήταν ο Ιερέας που είχε δώσει τις ευχές του στην ομάδα μας κατά την τελετή του Αγιασμού που προηγήθηκε της αγωνιστικής χρονιάς που πρόσφατα ολοκληρώθηκε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ