02/11/15 - 20:53

Γεωργίου speaking για ΠΑΟ-ΑΕΚ κι "αιώνιο" ντέρμπι!

Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού είναι "παθιασμένος αλλά άμπαλος"; Ποιας ομάδας η άμυνα είναι σαν... τρύπα τουρκικής τουαλέτας; Διαβάστε τον μονορούφι!

Γεωργίου speaking για ΠΑΟ-ΑΕΚ κι "αιώνιο" ντέρμπι!
41.720views 0shares

Δεν είναι μόνο ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη πάρει το πρωτάθλημα, αφού ήδη απέχει 8 βαθμούς από τον δεύτερο και 10 από τον τρίτο. Εγώ εκτιμώ επίσης και κάτι άλλο. Ότι μέσα στο 2015 δεν θα κάνει ούτε ήττα. Όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Τον έχω ικανό, όχι μόνο να μη χάσει στο Μόναχο από τη Μπάγιερν, αλλά και να κερδίσει κιόλας. Αυτή την εκτίμηση δεν την στηρίζω μόνο στο ότι φέτος παρουσιάζει μια σοβαρή βελτίωση και παίζει πολύ ομαδικά, αλλά επίσης στο ότι έχει μια πρωτοφανή εύνοια, ρέντα, τύχη, όπως θέλετε πείτε το, που δεν είχε ποτέ τα τελευταία χρόνια. Όλα του ΄ρχονται δεξιά, και όλα πάνε ανάποδα στους αντιπάλους του. Λες και τον έχει αγγίξει η καλή νεράϊδα μα το ραβδάκι της. Πραγματική ευλογία. Και να σας κάνω από τώρα μία πρόβλεψη; Την προσεχή αγωνιστική θα κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό μέσα στη Λεωφόρο. Ετσι πάει το έργο από την αρχή της χρονιάς. Ο προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού κερδίζει πάντα εκτός έδρας και αμέσως μετά που παίζει στην έδρα του, χάνει πάντα από τον Ολυμπιακό. Δεν σταματάει αυτή η βιόλα.

ΠΑΟ -ΑΕΚ

Ειδα χθες τον Παναθηναϊκό με την Αεκ και σκεφτόμουνα, πώς ήταν κάποτε αυτές οι δύο ομάδες και πώς έχουν καταντήσει τώρα, Από μεγάλες και τρανές έχουν γίνει μικρομεσαίες. Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις. Για να λέμε του στραβού το δίκιο, τεχνικά η Αεκ είναι πιο υποφερτή από τον Παναθηναϊκό και αν είχε ένα σέντερ φόρ της προκοπής, μάλλον θα κέρδιζε το ματς. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει μόνο έναν τεχνίτη ποδοσφαιριστή. Τον Μπέργκ. Οι υπόλοιποι είναι απλά τρεχαλατζήδες, χρήσιμοι για τη λάτζα της κουζίνας και της τουαλέτας και όχι για το σαλόνι. Ειδικά αυτός ο Καρέλης, ναι, μεν, φιλότιμος και παθιασμένος, αλλά εντελώς άμπαλος. Και το πιο σπουδαίο, δεν υπάρχει ούτε ένας τεχνίτης παίκτης στο κέντρο. Ούτε ένας να φτιάξει το παιχνίδι.

Μια τρύπα σαν Τούρκικη τουαλέτα

Οσο έχει ο Πάοκ αυτή την αμυντική λειτουργία της πλάκας, δεν θα υλοποιήσει ουδέποτε τους στόχους του. Η τρύπα που έχει στην άμυνα είναι σαν τρύπα τουρκικής τουαλέτας. Και ειλικρινά σας μιλάω, δεν πρέπει να υπάρχει χειρότερος σέντερ μπακ στο πρωτάθλημα, από αυτό τον Κοστα. Ένα μονοκόματο κορμί που δεν μπορεί να κόψει ούτε με βαλέ. Χθες στην Τρίπολη, η επίθεση δούλεψε καλά. Και γκολ έβαλε, και ευκαιρίες δημιούργησε. Τι να το κάνεις όμως; Όταν η μπάλα πάει στην άμυνα, σφουγγίζεις το μέτωπό σου από αγωνία…

Πηγή: real.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρίχες ο Πογιέτ, για κλάματα ο ΠΑΟ, -30 ο ΠΑΟΚ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ