Facebook Pixel Νικολακόπουλος για Ολυμπιακό και Μπάγερν-Άρσεναλ!
Ποδόσφαιρο
| 2015-11-04 19:50:00

Νικολακόπουλος για Ολυμπιακό και Μπάγερν-Άρσεναλ!

Νικολακόπουλος για Ολυμπιακό και Μπάγερν-Άρσεναλ!

Κανονικά ο Ολυμπιακός τέτοια ματς τα έχει. Τα καθαρίζει ρε παιδί μου τα τελευταία χρόνια μέσα στο γήπεδό του. 

• Κι η Ντινάμο μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια της στην Ευρώπη, πως όταν φτάσει σε φάση ομίλων, τραβάει πολλά ζόρια. Η τελευταία φορά που δεν έχασε εκτός έδρας σε όμιλο είτε Τσάμπιονς Λιγκ, είτε Γιουρόπα Λιγκ, ήταν ακριβώς πριν πέντε χρόνια! Όμως και νίκη δεν είχε τόσα χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κέρδισε φέτος την Άρσεναλ.

• Μην έχουμε αυταπάτες. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή το αποψινό παιχνίδι, γιατί ειδικά αν προηγηθούν οι Κροάτες, ο Ολυμπιακός θα υποχρεωθεί να κυνηγήσει το σκορ, κάτι που φέτος σε 13 επίσημα παιχνίδια του έγινε μόλις δύο φορές-να είναι σύμπτωση ότι πρόκειται για τα δύο μόνα παιχνίδια, που δεν κέρδισε, με την Μπάγερν και τον Πλατανιά (Κύπελλο); Κι εκείνα στο Καραϊσκάκη.

• Αν ο κόσμος πιστεύει ότι θα μπει ο Ολυμπιακός και θα κάνει περίπατο και περιμένει να…κατατροπώσει την Ντινάμο, είναι λάθος. Μακάρι να συμβεί έτσι, αλλά η εικόνα των δύο ομάδων στο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ δεν μας παραπέμπει σε κάτι τέτοιο, αλλά σε μεγάλη μάχη απόψε.

• Αυτό που θα πρέπει ο Ολυμπιακός να κοιτάξει να εκμεταλλευθεί είναι την πολύ μεγαλύτερη εμπειρία που έχει τόσο ως σύλλογος, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Ρίχνεις μια ματιά στο ρόστερ της Ντινάμο κι ο μοναδικός παίκτης με πάνω από 3 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη σημερινή της 18άδα είναι ο Μασάντο, με 13…

• Βέβαια, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει κι ο άλλος αγώνας του ομίλου, το Μπάγερν-Άρσεναλ. Διότι με νίκη της Άρσεναλ και μη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντινάμο, μετά ο Ολυμπιακός για να περάσει την Άρσεναλ, πρέπει να την κερδίσει και στο Καραϊσκάκη.

• Τι θα έβλεπα; Εντάξει, φαβορί είναι η Μπάγερν, αλλά για εμένα η ισοπαλία δεν θα είναι καμία έκπληξη, πολύ απλά γιατί βολεύει και τους δύο! Η Μπάγερν θα πάει στους 7 πόντους και θα έχει άλλα δύο ματς με Ολυμπιακό και Ντινάμο για να διασφαλίσει ακόμη και με τέσσερις πόντους όχι απλά την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά. Η δε Άρσεναλ θα πάει στους 4 πόντους, άρα στους 7 και μετά θα έρθει να παίξει την πρόκριση στο Καραϊσκάκη.

• Μια χαρά είναι και για τους δύο, έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο όμιλος, με τις δύο ήττες της Άρσεναλ στα δύο πρώτα παιχνίδια. Εμένα μου θυμίζει λίγο αυτό το ματς το περσινό Γιουβέντους-Ατλέτικο, που το έληξαν 0-0, ώστε να περάσουν κι οι δύο και να μείνει έξω ο Ολυμπιακός. Και δεν μιλάω για φτιαχτά παιχνίδια. Απλά για παιχνίδια που βολεύονται κι οι δύο με ένα αποτέλεσμα και που τις περισσότερες φορές καταλήγουν σε αυτό το αποτέλεσμα.

• Βέβαια, το Γιουβέντους-Ατλέτικο ήταν τελευταία αγωνιστική κι ήταν…γκαραντί. Τώρα έχει ακόμη δύο αγωνιστικές, οπότε δεν μπορεί να είναι το ίδιο. Για να δούμε γιατί Μπάγερν είναι και μπορεί να γράψει και καμία τριάρα. Δεν θα...λυπηθώ κιόλας, άμα διαψευστεί η εκτίμησή μου!

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags