Facebook Pixel Mπαρούτι! Τι συνέβη με το βίντεο των Κροατών;
| 2015-11-04 20:51:00

Mπαρούτι! Τι συνέβη με το βίντεο των Κροατών;

Mπαρούτι! Τι συνέβη με το βίντεο των Κροατών;

«Ηλεκτρισμένη» η ατμόσφαιρα λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντιναμό. Οι προκλήσεις στο διαδίκτυο και η... περίεργη βόλτα στον Πειραιά!

Λίγες ώρες πριν την σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ντιναμό για τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το κλίμα μυρίζει... μπαρούτι στην Αθήνα, καθώς γνωρίζουμε ότι έχουν έρθει Σέρβοι και Κροάτες για να «πλακωθούν».

Για την ώρα η Αστυνομία τα έχει πάει περίφημα και μετά τα «ντου» σε συνδέσμους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οι οποίοι... υποστηρίζουν τους χούλιγκαν του Ερυθρού Αστέρα και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντίστοιχα, φαίνεται πως έχουν βρει τρόπο για να αποφύγουμε τα σοβαρά επεισόδια.

Λίγες ώρες νωρίτερα όμως, κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τους οργανωμένους οπαδούς των Κροατών (Bad Blue Boys) να κάνουν βόλτα στον Πειραιά, με ρόπαλα και φωνάζοντας συνθήματα.

Παρότι αυτός που το «ανέβασε», ισχυρίζεται πως η πορεία έγινε την Τρίτη, το βίντεο τελικά φαίνεται πως δεν είναι... φρέσκο και σύμφωνα με πληροφορίες έχει «ανέβει» σε άλλο κανάλι στο youtube πριν από τέσσερα χρόνια, όταν η Ελλάδα αντιμετώπιζε την Κροατία στο «Γ. Καραϊσκάκης» και συγκεκριμένα στις 7 Οκτωβρίου του 2011 για τα προκριματικά του Euro 2012.

Δείτε το βίντεο που είχε δημοσιευθεί τότε από τους οργανωμένους οπαδούς της Ντιναμό και προσέξτε την ημερομηνία και μετά το «σημερινό»!
 





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απάντηση... κράξιμο «Σίφο» για Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags