Facebook Pixel Θα τους πάνε τα βίντεο για να τον ...απολαύσουν!
| 2011-05-30 23:04:00

Θα τους πάνε τα βίντεο για να τον ...απολαύσουν!

Θα τους πάνε τα βίντεο για να τον ...απολαύσουν!

Για ηθικούς λόγους τραβάει την υπόθεση με τον Μπέο η ΑΕΚ. Θέλει να πάει στην δευτεροβάθμια επιτροπή το βίντεο από τα αποδυτήρια για να εκθέσει την αθλητική δικαιοσύνη στα μάτια του κόσμου!

Η Ένωση κατέθεσε σήμερα έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ να απορρίψει την ένσταση της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτύρονταν για την παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στο γήπεδο και για την είσοδό του στα αποδυτήρια παρότι ήταν τιμωρημένος με απαγόρευση εισόδου, ωστόσο η Επιτροπή είχε δεχτεί την απολογία του προέδρου των Βολιωτών, ο οποίος υποστήριξε πως βρέθηκε εκεί για τις πρώτες βοήθειες, καθώς ήταν σοβαρά άρρωστος. Επιπλέον, στο σκεπτικό της απόφασης η επιτροπή ανέφερε πως τα αποδυτήρια δεν είναι αγωνιστικός χώρος.

Ένα βίντεο, όμως, που κυκλοφόρησε μετά την απόφαση και το οποίο δείχνει τον Μπέο να είναι απόλυτα υγιής και να φωνάζει μέσα στα αποδυτήρια, μάλλον έδωσε το «πάτημα» στην ΑΕΚ ώστε να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης. Μάλιστα, φημολογείται πως υπάρχει και δεύτερο παρόμοιο βίντεο, το οποίο και θα παρουσιάσει η Ένωση στην εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία θα γίνει τις επόμενες ημέρες, ίσως ακόμη και την προσεχή Τετάρτη.

Στην Ένωση θέλουν να κυνηγήσουν την υπόθεση για ηθικούς λόγους, όπως λένε εδώ και πολλές ημέρες, καθώς ακόμα και αν δικαιωθούν στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή, δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό όφελος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags