Facebook Pixel Δεν... κουνιέται από την 11άδα ο "Μάκης"
| 2015-11-05 17:46:00

Δεν... κουνιέται από την 11άδα ο "Μάκης"

Δεν... κουνιέται από την 11άδα ο "Μάκης"

Την πρώτη του δοκιμή ενδεκάδας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Γκουστάβο Πογιέτ. 

Ο Ουρουγουανός τεχνικός φανέρωσε τις πρωτες σκέψεις του για το αρχικό σχήμα του ματς με τους Αρκάδες, σύμφωνα με τις οποίες όλα δείχνουν ότι δεν προσανατολίζεται να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός της επιστροφής στον κανονικό προπονήσεων του Χρήστου Αραβίδη και του Ράφικ Τζεμπούρ, ο Πογιέτ επέλεξε με την ομάδα των βασικών τον Μακόλεϊ Κρισάντους στην κορυφή της επίθεσης.

Στην άμυνα ο Σοϊλέδης πήρε τη θέση του τραυματία Ντίντακ, ενώ οι Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος και Γκάλο διατήρησαν τις θέσεις τους. Το ίδιο συνέβη και με τους Σιμόες – Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή και τους Βάργκας – Μπαρμπόσα στα άκρα της επιθετικής τριάδας. Πίσω από τον «Μάκη» αγωνίστηκε ο Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στην ενδεκάδα, μετά τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου.

Αυτή ήταν η πρώτη δοκιμή του Πογιέτ για την ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής και είναι βέβαιο ότι πιο ασφαλή συμπεράσματα για τις προθέσεις του θα βγουν και στις δύο επόμενες προπονήσεις.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags