Facebook Pixel Τον ψάχνουν στην ομίχλη... (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2015-11-05 22:50:00

Τον ψάχνουν στην ομίχλη... (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον ψάχνουν στην ομίχλη... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας αποκαρδιωτικός ΠΑΟΚ (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο) έχασε με 2-1 από την Κράσνονταρ στην Ρωσία και πλέον θέλει ένα θαύμα για να πάρει την πρόκριση.

O Ιγκόρ Τούντορ επιβεβαίωσε τελικά τα ρεπορτάζ και ξενίκησε το ματς με σύστημα 4-4-2, με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Κόστα και Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας, τον Τζαβέλλα αριστερά και τον Σκόνδρα δεξιά.

Στο κέντρο, αμυντικά χαφ ήταν οι Τζιόλης, Χαρίσης, με τον Σάμπο στα αριστερά και τον Γκολάσα στα δεξιά, ενώ οι Μακ και Ροντρίγκες συνέθεσαν το επιθετικό δίδυμο.

Ταχύτατος, αλλά και άτυχος ο ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του Τούντορ μπήκαν ορεξάτοι στον αγώνα και προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν γρήγορα την μπάλα, κάτι που, εν μέρει, κατάφεραν. Η πρώτη φάση ήταν για τον ΠΑΟΚ στο 9' με τον Ροντρίγκες που μπήκε στην περιοχή και έκανε κάτι σαν σέντρα - σουτ που πέρασε αρκετά έξω.

Μακ και Ροντρίγκες ήταν ταχύτατοι και δημιουργούσαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Κράσνονταρ, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν την εστία της. Από το 15' κι έπειτα οι Ρώσοι ανέβηκαν στο γήπεδο, είχαν τεράστια φάση με τον Αρί στο 18', που έβγαλε σωτήρια ο Γλύκος και πήραν τα ηνία, απειλώντας δις με τον Λαμπόρντε στο 23'.

Ο Δικέφαλος ισορρόπησε λίγο, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν βρει τον τρόπο να φτάνουν στην περιοχή του Γλύκου, παρόλα αυτά το γκολ προήλθε από λάθος και μια άτυχη στιγμή για τον Δικέφαλο. Η μπάλα χάθηκε στον χώρο του κέντρου, "έσπασε" στα πλάγια, έγινε η σέντρα που κόντραρε στον Τζαβέλλα, φθάνοντας στον Αρί που με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0 στο 33', σκορ που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο.

Χάθηκε στην ομίχλη

Ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να πιέσει από την αρχή στην επανάληψη, αλλά εκτός από δύο φάουλ των Ροντρίγκες και Τζαβέλλα δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την ομάδα της Κράσνονταρ.

Οι Ρώσοι εξακολουθούσαν να ελέγχουν και αφού είχαν δοκάρι στο 66', κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 67' ο Ζοαζίνιο. Το 2-0 έφερε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους που ήταν πιο άνετοι και έβγαιναν όποτε ήθελαν στην επίθεση.

Ο Δικέφαλος ήταν τουλάχιστον κακός σε αυτό το διάστημα, αν και είχε την ευκαιρία με τον Ροντρίγκες στο 72' για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο, πέρα την ομίχλη που είχε καλύψει μεγάλο μέρος του γηπέδου, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει απλά με τον Μακ στο 91' και να μένει για ένα ακόμα ματς χωρίς νίκη, βλέποντας πλέον την υπόθεση πρόκριση να μοιάζει μακρινό όνειρο.

Έτσι, η βαθμολογία στον όμιλο του ΠΑΟΚ διαμορφώθηκε ως εξής: Η Ντόρτμουντ έφτασε τους 10 βαθμούς, η Κράσνονταρ τους 7, ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 3, ενώ η Καμπάλα στον 1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ:
Ντίκαν, Πετρόφ, Γκράνκβιστ, Σίγκουρντσον, Καλέσιν (69’ Μαμάεφ), Καμπορέ, Τορμπίνσκι, Αχμέντοφ (77’ Γκαζίνσκι), Ζοαοζίνιο, Λαβόρδε (62’ Σμολόφ), Άρι.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κόστα, Μαλεζάς, Τζιόλης, Χαρίσης, Τζαβέλλας (80’ Κίτσιου), Γκολάσα (68’ Αθανασιάδης), Ροντρίγκες, Σάμπο (57’ Πέλκας), Μακ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags