Facebook Pixel Φοβερή παρατήρηση Γεωργίου για Σίλβα!
| 2015-11-06 00:00:00

Φοβερή παρατήρηση Γεωργίου για Σίλβα!

Φοβερή παρατήρηση Γεωργίου για Σίλβα!

Ενώ άπαντες έχουν να λένε για την έμπνευση του Πορτογάλου να περάσει στον αγώνα τον Πάρντο, ο γνωστός δημοσιογράφος αποθεώνει τον κόουτς του Ολυμπιακού για άλλο λόγο!

Υπάρχουν μερικά πράγματα που δείχνουν πόσο γρήγορα σκέφτεται ένας προπονητής και με πόση ταχύτητα γίνεται η αντίδρασή του.

Χθες, όταν έγινε το φάουλ πάνω στον Πάρντο, ο Σίλβα έχει καταλάβει από πριν ότι ο διαιτητής θα έβγαζε την κόκκινη κάρτα στον Κροάτη και αστραπιαία έκανε νόημα στον Φινμπόγκασον να σηκωθεί από τον πάγκο.

Γρήγορη ταχύτητα σκέψης, γρήγορη ταχύτητα αντίδρασης. Αυτό το πράγμα ο Μπάγεβιτς ή ο Φαν Χάαλ, για παράδειγμα, δε θα το σκεφτόντουσαν ποτέ αμέσως, διότι είναι και οι δύο μεθοδικοί. Και είναι γνωστό ότι ο μεθοδικός άνθρωπος δεν έχει ποτέ υψηλό IQ και ποτέ αστραπιαία αντίδραση.

Έναν "ερυθρόλευκο" παίκτη που έχω αρχίσει να τον εκτιμώ πάρα πολύ είναι ο Κασάμι. Δεν είναι μόνο τα πολλά κλεψίματα που κάνει, δεν είναι μόνο τα πατήματά του σε όλους τους χώρους, είναι ότι ξέρει και το τόπι. Δεν είναι σαν κι αυτή τη σκοτώστρα τον Μιλιβόγεβιτς, που βαράει στο ψαχνό και από μπάλα όχι και πολλά πράγματα. Ο πιο πειθαρχημένος δε παίκτης του Ολυμπιακού είναι ασφαλώς ο Σεμπά. Εφαρμόζει κατά γράμμα τις εντολές που του δίνει ο Σίλβα. Άριστος στην εκτέλεση της τακτικής.

Από την εικόνα που μου έχει δώσει μέχρι τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός, πιο πολλές πιθανότητες έχει να κερδίσει εκτός έδρας παρά μέσα στο τηγάνι.

Ερώτηση: Είδατε πρόσφατα το Βέροια - Ολυμπιακός και χθες το Ολυμπιακός - Δυναμό. Ποια σας εντυπωσίασε περισσότερο; Η Βέροια ή η Δυναμό Ζάγκρεμπ;

Πηγή: real.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags